Home » Woonkamer inspiratie

Woonkamer inspiratie

Vinden jullie het ook leuk om stiekem op Funda het interieur in andere woningen te bekijken? Of juist om door Pinterest te scrollen naar de perfecte woningen? Ik kan er zo van genieten! Vooral om inspiratie mee op te doen. Ik moet wel zeggen dat ik wel een eigen smaak hebt. En misschien draaf ik daarin soms ook wel een beetje door. Want het hele huis, inclusief de tuin, heeft zo’n beetje dezelfde stijl. Ik vind dat zelf heel erg fijn en mooi.

Om je woonkamer zo perfect mogelijk in te richten is het verstandig om eerst bij de bank te beginnen. Een bank of een bankstel maakt een interieur helemaal compleet. Het is vaak het grootste meubel dat in de woonkamer te vinden is en daarom kan het ook een sfeerbepalend meubel zijn. Het is dus goed om eerst te gaan oriënteren, voordat je een bank uit gaat kiezen. Ik vind het zelf erg leuk om een hoekbank in onze woonkamer te hebbben. Het zorgt er bij ons namelijk voor dat het een gezellig zithoekje wordt. Daarnaast vind ik een lichte kleur ook erg mooi staan. Licht beige, licht bruin of licht grijs. Een beetje zoals hieronder op de foto’s te zien is.

Bron 1 / Bron 2 / Bron 3

Vergeleken met onze gehele woonkamer is ons zit gedeelte wat aan de kleine kant. Dit is natuurlijk wel gezellig knus, maar als je opzoek gaat naar meubelen, dan is dat wel een puntje waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk valt er wel wat te schijven, maar een volle zithoek is ook niet echt prettig. Nu zag ik dat het ook mogelijk is om een bank op maat laten maken. Ideaal! Op deze manier kan je zelf bepalen van welk materiaal de bank gemaakt moet worden, welke kleur het moet hebben en welke vorm je het mooiste vindt.

Op Goosseswonen.nl vind je bovenstaande hoekbanken, maar kun je ook een bank op maten laten maken. Hierbij kun je kiezen uit een aantal verschillende modellen, namelijk; Design@home, Concept pluss, My Style en More. Vervolgens ga je met het gekozen model aan de slag om zo jouw perfecte bank samen te stellen.

Handig toch! Vooral als je een kleine woonkamer hebt, een keer iets anders wilt of als je de perfecte bank maar niet kan vinden. Voor ons is het trouwens helemaal handig, want zo houden we nog wat meer ruimte over voor bijvoorbeeld deze leuke Stockholm stoel. Alleen moet ik mijn man hiervan nog overtuigen… Daarnaast ben ik ook helemaal weg van onderstaande items. Ze zouden perfect bij de hoekbank van Goossenswonen passen.

1. Maisons de monde – €9,95 / 2. Kwantum – €8,00 / 3. H&M – €99,00 / 4. Maisons du monde – €6,95 / 5. Goossenswonen – €2699 / 6. Maisons du monde – €2,45 / 7. Leen Bakker – €4,50 / 8. H&M – €7,99 / 9. Kare Design – €129 / 10. CASA – €149

Vinden jullie een hoekbank ook zo gezellig? Of gaan jullie liever voor een bankstel?Delen:

5 Reacties

  1. 11 juli 2019 / 10:01 PM

    Ik vind een hoekbank ook heel leuk, en vooral ook heel fijn! Heb nu een bank zonder hoek, omdat ik een vrij kleine woonkamer heb. Vind dat stoeltje van Casa echt heel leuk!

  2. 14 juli 2019 / 3:22 PM

    Stoeltje nummer 10 vind ik erg gaaf! Casa is een winkel waar ik best vaak kom, zeker nu hij in Utrecht zit op route naar mijn werk. Je moet er wel altijd even de tijd voor hebben / nemen, want het aanbod in de winkel is super groot;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.