Home » Leuke betaalbare woondecoratie

Leuke betaalbare woondecoratie

Gisteren vertelde ik al dat ik het zo leuk vind om online te shoppen en opzoek te gaan naar leuke, betaalbare woondecoratie. Het is juist een spelletje om je interieur zo gezellig mogelijk te maken, zonder er al te veel geld aan uit te geven. Je huisje is dan gezellig en het geld dat je overhoudt kan je dan weer gebruiken om te sparen of om leuke dingen mee te doen. Ideaal! Ik heb daarom weer een aantal leuke betaalbare woonaccessoires bij elkaar gezocht en onder elkaar gezet. Ik moet wel zeggen dat er veel van de Jysk tussen zit. Zij hebben nu in eens zo veel leuke spulletjes! Dit artikel is trouwens niet gesponsord. Was het maar zo’n feest, haha! Maar het ene item naar het andere item ging in dit lijstje.

Daarnaast heb ik ook een geweldig vloerkleed van de Action gevonden. Deze wil ik graag voor de zolder hebben. Hij lijkt me heerlijk zacht en hij is lekker goedkoop. En hoe leuk is het glazen vitrinekastje. Ik zie daar mijn parfumflesjes al in staan. Oh, en voor het “goudkleurige” asymmetrische spiegeltje heb ik ook al heel veel plekjes in huis bedacht. 🙂

Welk item of welke winkel vind jij het leukste?

Delen:

4 Reacties

  1. 30 juli 2020 / 6:45 AM

    Hele leuke items! Het vitrinekastje heb ik besteld, zo leuk.

  2. 30 juli 2020 / 1:45 PM

    Nou, dat is echt super toevallig want wij waren net bij de Action en daar zag ik dat vloerkleed! Daarvoor waren we in de kringloopwinkel waar ik nog leuke Delfts blauwe vaasjes gevonden heb;-) Ik vind het glazen kastje uit je collage erg leuk.

  3. 31 juli 2020 / 9:01 AM

    Wat een leuke items allemaal! Vooral dat kussen en het vloerkleed vind ik prachtig. En dat voor zo weinig geld – heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.