Home » Tegeltjes in de keuken

Tegeltjes in de keuken

Als ik ooit nog een keer de loterij win en geld over heb, dan lijkt het mij super leuk om de keuken aan te passen. Begrijp me niet verkeerd, want ik ben dol op onze keuken, maar op één of andere manier lijkt het me geweldig om van die kleine tegeltjes aan de muur te hebben. Het ziet er schattig uit en door een leuk kleurtje te kiezen, krijgt je keuken gelijk een hele andere uitstraling.

Om jullie een beetje een beeld te geven van wat ik bedoel, heb ik een aantal geweldige keuken mét tegeltjes bij elkaar gezocht en onder elkaar gezet. Handig voor jullie ter inspiratie en handig voor mij, zodat ik mijn eigen artikel er weer bij kan pakken als de loterij echt bij mij aangebeld heeft. Ben je geïnteresseerd in een keukenrenovatie? Kijk dan eens naar dit artikel: Keukenrenovatie deel 1 | Keukengrepen vervangen

Delen:

3 Reacties

  1. 6 juni 2019 / 6:55 AM

    Mooie inspiratie al ben ik bezig met een nieuwe keuken uitzoeken waar ik bewust geen tegeltjes ga gebruiken. Ik ben me nu aan het orienteren welke alternatieven er zijn.

  2. 6 juni 2019 / 7:00 PM

    Zo leuk! Wij hebben metro tegeltjes gekocht toen we ons huis kochten en hebben ze er door iemand anders aan laten zetten. Wij hebben best een flinke keuken en ik geloof dat we nog geen twee honderd kwijt waren; caching! Beste aankoop ooit haha. 🙂

  3. 13 juni 2019 / 2:40 PM

    Ik vind die groene vierkant echt heel mooi! Een super toffe kleur voor in de keuken en ook zo leuk met die plantjes erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.