Home » 34 weken zwanger | Deze babykleertjes zitten in mijn vluchtkoffer

34 weken zwanger | Deze babykleertjes zitten in mijn vluchtkoffer

Deze babykleertjes zitten in mijn vluchtkoffer

De laatste weken merkte ik aan mijzelf dat ik enorm onrustig was. Ik maakte me best wel druk om de bevalling en ik dacht er ieder uur wel even aan. Hoe zou het gaan? Wanneer zou het gebeuren? En vooral; hoe moet het met Nora? Allemaal vragen die de hele dag door mijn hoofd heen spookte. Het maakte mij onzeker en moe, waardoor ik aan het einde van de dag ook wel echt op was. Nu schreef ik vorige week al dat ik graag thuis wilde bevallen. Het leek me erg praktisch. Je bent in je vertrouwde omgeving, je hoeft niet naar het ziekenhuis te racen en Nora kan in principe gewoon bij ons in de buurt blijven. Klinkt perfect. Maar toch ben ik alsnog van gedachten veranderd.

De gedachtenverandering komt eigenlijk doordat ik samen met mijn moeder de voordelen en nadelen besproken hebben. Ze vertelde dat ik juist naar mijzelf moet luisteren en me vooral geen zorgen hoeft te maken om Nora. En natuurlijk hoeft dat ook niet. Mijn ouders wonen praktisch om de hoek en kunnen haar ieder moment opvangen. Nora vindt het altijd erg leuk bij mijn ouders en is totaal niet bang. Integendeel. Ze heeft altijd zo veel plezier als ze bij hen is! Daarnaast bedacht ik mij dat ik het wel een hele fijne geruststelling zou vinden om in het ziekenhuis te zijn mochten er complicaties ontstaan. Je bent gelijk in goede handen, ze hebben de juiste apparatuur en je hoeft dan niet meer met spoed naar het ziekenhuis. Uiteindelijk vind ik het heel belangrijk dat het kindje opgevangen wordt door medische specialisten en dat zou je thuis een stuk minder hebben.

Dat gezegd te hebben wil ik jullie graag laten zien welke babykleertjes er mee naar het ziekenhuis gaan. Alle kleertjes heb ik gekocht bij Zara en hier ben ik helemaal verliefd op! Ook voor Nora heb ik veel kleertjes bij Zara gekocht. Ze blijven lang mooi, zijn heel betaalbaar en de printjes en opdrukjes zijn vaak heel schattig!

Het eerste pakje bestaat uit een lief truitje met daarop een olifantje en een broekje met groene streepjes. En het tweede pakje bestaat uit een blauw gestreept truitje met een zacht broekje met een jungle printje. Klein zijn de kleertjes hè? Zo schattig! Ook heb ik nog een pyjama en een heel zacht berenpakje in de vluchtkoffer gedaan voor het geval dat deze kleertjes iets te “stug” zijn. Dit moet voldoende zijn, haha!

Welke setje kleding vind jij het leukste? Links of recht?

tips vluchtkoffer, checklist vluchtkoffer pdf, vluchtkoffer bevalling keizersnede, vluchtkoffer kopen, kraamverband mee naar ziekenhuis, vluchtkoffer ziekenhuis, kleding om in te bevallen, ziekenhuiskoffer bevalling, checklist bevallingstas, vluchtkoffer inleiding

Delen:

2 Reacties

 1. chucky1012
  15 juli 2020 / 4:11 AM

  Heel begrijpelijk dat jij je ongerust voelt…
  Dit is niet niks met al een klein kindje erbij.
  Het linkerpakje is nooit.

  Xoxo

 2. 16 juli 2020 / 12:35 PM

  Wat spannend allemaal! En een lastige keuze om thuis of in het ziekenhuis te bevallen. Ik denk dat ik dat nu totaal nog niet kan zeggen, totdat ik zelf ooit zwanger ben 🙂 Succes met de laatste weekjes! Ik vind dat linker setje heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.