Home » WIN | 2x Het Little Yoga kaartenspel!

WIN | 2x Het Little Yoga kaartenspel!

Zijn er ook moeders die momenteel een tijdelijke nieuwe baan hebben als juf? Hopelijk bevalt het een beetje en maken jullie er samen gezellige dagen van. Al denk ik ook dat het best wel vermoeiend kan zijn om je kids aan het werk te houden, zonder dat ze afgeleid worden door speelgoed, games en het lekkere weer. Speciaal voor deze supermoeders heb ik iets heel leuks! Nou ja, eigenlijk is dit voor iedereen leuk, want ook ik vind dit helemaal geweldig nu ik wat meer opgesloten in mijn eigen huisje zit.

Misschien ken je het al; Little Yoga. Little Yoga bevat 50 prachtig ontworpen kaarten met oefeningen om samen met je kind(eren) te doen. Op elke kaart staat een illustratie van een yogahouding met achterop eenvoudige instructies. Denk hierbij aan de Flamingo, de Leeuw en de Zeemeermin. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar je kinderen zullen het geweldig vinden! Lekker in beweging en ondertussen ongedwongen quality time met elkaar.

Daarnaast is het ook wel goed om te weten dat de oefeningen gemakkelijk te doen zijn en je kinderen helpen te ontspannen, waardoor ze zich beter kunnen focussen op de schoolopdrachten of om de “schooldag” los te laten. Er zit zelf een handig boekje in met nog wat extra oefeningen om je kind bijvoorbeeld blijer te maken, ontspannen te laten voelen, meer zelf vertrouwen te laten krijgen en lekkerder te laten slapen.

Win één van deze leuke Little Yoga kaarten!

Wat moet je doen om kans te maken? Laat in een comment weten waarom jij deze leuke kaartenset moet hebben. Je kan meedoen tot en met vrijdag, zodat je volgende week gelijk aan de slag kunt gaan!

Deze leuke winactie wordt mede mogelijke gemaakt voor de vrolijke uitgever Gottmer/Altamira.

De winnaressen zijn geworden: Joyce -SomedayTodayNL en Sylvia!! Willen jullie mij jullie adresgegevens mailen, zodat het pakket jullie kant op kan komen? Mijn e-mailadres is [email protected]

Delen:

10 Reacties

 1. chucky1012
  1 april 2020 / 3:44 PM

  Zo leuk!
  Deze winactie sla ik over en gun de prijs aan een ander….
  Wel zal ik het voor je sharen….
  Good luck….

  Xoxo

 2. 1 april 2020 / 8:04 PM

  Geen juf thuis, maar een juf op werk hier! Ook de kinderen die juist nu als een van de weinigen wel naar school moeten voor opvang, kunnen dit ook goed gebruiken! Ik zou dit graag voor ze in willen zetten. Daarnaast kan ik dit als juf natuurlijk altijd inzetten, ook als alles weer normaal is.

 3. Linda
  2 april 2020 / 11:46 AM

  Leuke kaarten! Ik ben geen juf en ook geen moeder, maar het lijkt me wel heel leuk om te doen.

 4. Jessica
  2 april 2020 / 11:47 AM

  Jaaa ik zie mijzelf dit al doen met mijn kinderen. Lekker buiten op het gras als we even een pauze nemen.

 5. natas
  2 april 2020 / 11:47 AM

  Wat een leuke actie. Natuurlijk doe ik mee! Ik zie ons al de flamingo en de dolfijn doen, haha!

 6. anita
  2 april 2020 / 2:35 PM

  doe zeer graag mee, leuk om dit met de kleinkinderen eens uit te proberen wanneer ze weer op bezoek mogen komen

 7. Marian
  2 april 2020 / 3:51 PM

  Dit lijkt me leuk om thuis met de kinderen te proberen. Als het bevalt en alles weer normaal ga ik er op school ook in klas gebruik van maken. Ben benieuwd!

 8. Linda Smeets
  3 april 2020 / 7:42 PM

  Het ‘juffen’ thuis hakt er zwaar in, ook het thuisblijven valt mijn dochter wat zwaar. Ik denk dat dit heel goed is om samen te doen om wat rust en de balans weer terug te krijgen. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 9. Sylvia
  3 april 2020 / 8:45 PM

  Wat een fijne kaarten lijken mij dit, zouden we graag samen mee aan de slag gaan 😉 Heerlijk die namen van de houdingen ook, lekker bewegen om even je hoofd leeg te maken en wat energie kwijt te kunnen (of juist opladen). En lachen om welke nieuwe houding je net hebt geleerd.

 10. Nadine
  3 april 2020 / 10:34 PM

  Super leuk! Ik wil dit gebruiken voor onze online thuis turnlessen. Want turnen en yoga hebben genoeg raakvlakken. We hebben met onze turnvereniging 3x in de week lessen via videobellen, waar ruim 60 meisjes aan mee doen elke keer. Onze meiden zijn zeer fanatiek! Ik doe dus graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.