Home » November to do list

November to do list

Wow, het is al november! Jeetje, ik kan het haast niet geloven dat we volgende maand al weer de laatste maand van het jaar ingaan. Hoe kan het zo snel gaan? Het lijkt alsof de jaren steeds korter worden. Vooral de laatste maanden van het jaar zijn voorbij gevlogen. Het lijkt namelijk net alsof we de zomer nog maar net achter ons gelaten hebben en nu gaan we al weer richting de winter.

Ook al ben ik niet zo’n grote liefhebber van de winter, ik kijk er toch wel stiekem naar uit om straks weer de kerstboom op te tuigen. Maar dit zijn plannen voor de december maand. Eerst hebben we natuurlijk nog een mooie herfstachtige maand voor ons, waarin we ook nog veel leuke plannen kunnen maken. En deze heb ik zeker al gemaakt! Benieuwd? Ik vertel je ze.

Extra vaak naar het bos

Deze herfst ben ik nog helemaal niet zo vaak naar het bos geweest, dan ik normaal doe. Misschien komt het ook wel doordat het in het weekend vaak wat regend. Ik vind het veel fijner als de zon door de bladeren heen schijnt. En als de bladeren dan ook nog eens mooi verkleurd zijn, dan is het helemaal genieten. Gelukkig heb ik inmiddels al mijn eerste rood met witte stippen paddenstoel gespot, dus die kan ik weer van mijn herfstlijstje afstrepen. Maar bezoekjes aan het bos staan zeker op de planning voor deze maand. Het is tenslotte ook al weer de laatste maand van de herfst. Deze kans moet ik daarom echt grijpen!


Fotoboek maken

Momenteel ben ik bezig met het maken van een fotoalbum van mijn dochtertje, maar dit is een behoorlijke klus. We hebben zo veel foto’s gemaakt, waardoor ik het overzicht helemaal kwijt ben. Er zijn foto’s met mijn telefoon gemaakt, met de telefoon van mijn man, we hebbben foto’s met de camera gemaakt en dan zijn er ook nog eens familieleden die met hele leuke foto’s aan komen zetten. Super leuk natuurlijk, maar als je moeilijk keuzes kan maken, dan ben je wel even bezig. Gelukkig is het einde bijna in zicht en kan ik jullie bijna het eindresultaat laten zien.


Kerst en Sinterklaas cadeautjes

Bron 1 / bron 2

Volgens maand begint de feestmaand en dat betekent cadeautjes! Deze maand wil ik op zoek gaan naar leuke cadeautjes, zodat ik op tijd alle cadeautjes in mijn bezit heb. Ik ben dit jaar op zoek naar cadeautjes voor mijn schoonzus en voor mijn schoonvader en het is wel zo leuk als je met iets aan komt zetten waar ze echt blij mee zijn. Ik denk dat ik daarom maar eens bezoekjes ga plannen aan de TK Maxx, Sostrene Grene, de Tiger Store en de Primark. Daar hebben ze nu vast hele leuke cadeautjes.


Adventskalender

Ja, jullie lezen het goed! Dit jaar zal er in de maand december weer een adventskalender zijn. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik ben het al weer aan het voorbereiden. Er staan al een aantal cadeautjes klaar en aangezien ik jullie erg dankbaar ben voor het volgen en bezoeken van mijn blog en/of social media, ga ik ook dit jaar iedere dag (tot en met 25 december) weer een cadeautje weggeven. Dus nog eventjes geduld, want per 1 december gaan we beginnen!

Wat heb jij deze maand op de planning staan?

Delen:

9 Reacties

 1. 6 november 2019 / 6:26 AM

  Wat leuk dat je weer een adventskalender organiseert. Ik ben benieuwd. Ik ben ook nog niet naar het bos geweest, lijkt me heerlijk om weer eens te doen.

 2. chucky1012
  6 november 2019 / 6:48 AM

  Ik herken het probleem van de foto’s op een mobiele telefoon heel goed 😉
  Ben zo benieuwd hoe jij dit goed oplost.
  Wat leuk om een adventskalender te gaan doen in de mooiste maand van dit jaar….
  Zeker weten dat jij zoveel hiervoor goed moet voorbereiden.
  Zulke prachtige foto’s had je al geplaatsd op je nieuwe in sta account.
  Je richt jullie woning met de mooiste woonaccesoires in.
  Men kan er zoveel inspiratie uit opdoen.

  Xoxo

 3. 6 november 2019 / 7:43 AM

  Wat een leuke plannen! Ik ben onwijs benieuwd naar je fotoalbum. Toch altijd een flinke klus, zoiets! Ook altijd fijn om extra vaak naar het bos te gaan. En superleuk dat je weer een adventskalender doet 🙂

 4. 6 november 2019 / 2:56 PM

  Haha hier is dat ook steeds weer.
  Ook steeds super veel foto’s die ik neem en dan is het hier ook altijd een klus om de mooiste uit te zoeken en om ze dan een mooie fotoboek van te maken.

 5. 6 november 2019 / 3:52 PM

  Druk bezig! Ik ben weer erg nieuwsgierig naar je advent kalender 🙂

 6. 7 november 2019 / 4:55 PM

  Wat leuk! Ik heb toevallig al wat cadeautjes gekocht voor surprise! Ik ben er vroeg bij dit jaar!

 7. 7 november 2019 / 6:36 PM

  Ah leuk , extra veel wandelingen in het bos. Wij doen dat nu ook vaak met Sketch (onze pup;-)). We zijn volop aan het oefenen met los lopen en het bos is daar voor haar heel geschikt voor, omdat er heel weinig andere mensen en sowieso natuurlijk geen fietsers en auto’s zijn. Gelukkig luistert ze al goed en komt ze (bijna!) altijd snel terug als we haar roepen.

 8. Jeanelle
  9 november 2019 / 11:05 AM

  Ben erg benieuwd naar de adventkalender! En deze maand….over 2 weken komt mijn vriend uit Amerika en dan zullen we ook zeker boswandelingen maken.

 9. 14 november 2019 / 9:16 AM

  Wat een heerlijke planning voor november. Ik knap altijd op van een heerlijke boswandeling! Oh en ik kan niet wachten tot we de kerstboom weer mogen optuigen, het blijft toch wel mijn favoriete moment van het jaar hoor haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.