Home » Mijn herfst to do list

Mijn herfst to do list

Herfst to do list. De herfst is zo’n heerlijk seizoen! Maar toch lijkt dit seizoen ook ieder jaar weer voorbij te vliegen. Voor we het weten is het al weer winter en zitten we met z’n allen weer te koukleumen. Brrrr…. Het is daarom noodzakelijk dat ik nog even een To do list ga maken met dé dingen die ik deze herfst nog allemaal wil gaan doen. Kijken jullie mee?


Eén heerlijke geurkaars aanschaffen

Heel veel kaarsjes bij elkaar staat natuurlijk heel erg gezellig, maar om nu meerdere geurkaarsen bij elkaar te zetten. Dat lijkt me niet zo’n succes. Daarom ga ik nog snel even op zoek naar de perfecte geurkaars voor het najaar. En dan wordt het waarschijnlijk een warme, zachte geur, die niet te veel aanwezig is.

Een appeltaart maken

Eigenlijk ben ik helemaal niet zo dol op appeltaart, maar toch wil ik er eentje gaan maken. Het is erg leuk om te doen, de keuken zal verrukkelijk ruiken en zelf gemaakte taarten zijn natuurlijk het allerlekkerste!

Nog een paar kopjes eigen gemaakte Pumpkin Spice Latte maken

Een paar dagen geledwn deelde ik het recept om je eigen Pumpkin Spice Latte te maken. Dit is zo ongelofelijk lekker! En aangezien ik toch een voorraadje pompoen heb, wil ik het de komende tijd extra vaak maken. Mjammie!

Nieuwe theesmaakjes kopen

Ik ben een grote theeleut. Maar toch merk Ik aan mijzelf dat ik de laatste tijd veel vaker naar een theezakje grijp in plaats vandaar verse thee. Het is daarom tijd op weer eens wat nieuwe theetje aan te schaffen.

Een pompoen uithollen

Ik heb nog nooit een pompoen uitgehold. Erg hè? Ja, dat vind ik wel. En daarom ga ik dat dit jaar wel doen. Whoehoe! Bekijk hier het resultaat!

Een horrorfilm kijken tijdens Halloween

Ik kijk nooit enge films. Maar met Halloween moet ik wel een uitzondering maken. Ik heb nog geen idee welke film het wordt, maar het in ieder geval een zo realistisch mogelijke enge film.

Pampas pluimen zoeken

De pampas pluimen zijn op dit moment zo populair. Ze zijn erg mooi en vooral in de slaapkamer vind ik het heel rustgevend staan. Ik heb nog een vaas en daar zouden ze erg mooi in staan. Dus de komende tijd ga ik opzoek naar deze mooie pluimen.


Wat wil jij deze herfst nog graag doen?

Volg mij ook op Instagram!

Delen:

7 Reacties

 1. chucky1012
  23 oktober 2019 / 5:03 AM

  Fijne tips om iets leuks te gaan doen in de herfst.

  Xoxo

 2. 23 oktober 2019 / 6:23 AM

  Leuke dingen om te doen in de herfst. Ik ben ook op zoek naar een fijne geurkaars.

 3. 23 oktober 2019 / 9:59 AM

  Heerlijke to-do list met leuke Herfst activiteiten! Ik heb er ook heel wat nog op staan. Waaronder een middagje boek lezen met chai latte en zelf gebakken koekjes/taart. En heel veel wandelingen in het bos met de hond!

 4. 23 oktober 2019 / 4:36 PM

  Dit zijn ook echt dingen die ik linea direct op mijn to do lijst wil stoppen. Vooral een appeltaart en dan zelfgemaakt staat hoog op mijn lijstje. De geur die je dan hebt in je huis, heerlijk!

 5. 24 oktober 2019 / 9:54 AM

  Wat een fijn lijstje. Ik wil binnenkort even wat nieuwe theeglazen uitzoeken. Ik heb nu theeglazen van Ikea, maar ik vind ze een beetje saai. Net als jij drink ik graag thee, dus ik heb wel zin om daar iets leukers voor uit te zoeken. We willen ook nog graag een keer met onze puppy Sketch naar het strand, lekker uitwaaien. Goed ingepakt natuurlijk tegen de wind, ik denk dat ze dat heel leuk gaat vinden.

 6. 24 oktober 2019 / 10:34 AM

  oh ik zie het al, een echte herfstliefhebber dus haha! Ik hou ook echt van geurkaarsen, plaids, knufheid, grote kop warme thee etc. Boek erbij of netflix en ik ben in m’n nopjes!

  • 24 oktober 2019 / 9:41 PM

   Een hele leuke herfst to do list! Ik heb zo mijn beautykasten weer eens opgeruimd en ik ga morgen al mijn sjaals even wassen, zodat ze weer helemaal fris zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.