Home » Zo maak je je eigen foto slinger!

Zo maak je je eigen foto slinger!

Foto’s zijn geweldig. Het is alleen wel jammer dat we onze foto’s nu vaker op onze telefoon laten staan. Eens in de zoveel tijd scroll je er nog doorheen, maar dat is natuurlijk veel minder leuk dan wanneer je ze in een fotoboek of fotolijstje heb staan. Het is daarom tijd om je favoriete foto’s uit te gaan zoeken en deze af te gaan drukken!

Met deze foto’s gaan we namelijk een super leuke foto slinger maken. Het is heel gemakkelijk en het ziet er heel leuk uit. Daarnaast kun je ook regelmatig de foto’s omwisselen, zodat je altijd je favoriete herinneringen kan bekijken.

Wat heb je nodig

Houten kralen (verkrijgbaar bij o.a. de Action)

Een touw

Clipjes (verkrijgbaar bij o.a. Xenos en Sostrene Grene)

Foto’s

Zo maak je je foto slinger met houten kralen!

Deze DIY vraagt bijna niet voor uitleg. Het is natuurlijk zo simpel om het te maken. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is dat je de clipjes een beetje even ver uit elkaar vast maakt. Daarnaast draaien mijn clipjes af en toe de verkeerde kant op, waardoor er een foto met de achterkant naar voren komt staan. Hier kun je rekening mee houden als je de clipjes vast maakt.

Ik heb zelf deze fotoslinger in het toilet hangen (voor de foto’s even aan de kast in de woonkamer) en hier krijg ik heel veel leuke complimentjes over.

Delen:

5 Reacties

 1. 26 januari 2019 / 9:28 AM

  Wat ziet het er leuk uit! Echt een toffe manier om foto’s te laten zien!

 2. 27 januari 2019 / 9:13 AM

  Allereerst; jullie kast! Ik durf bijna te zweren dat wij EXACT dezelfde gehad hebben!!! Ik herken de deuren, het formaat en de greepjes op de lades. Wij hebben hem op een gegeven moment weg gedaan omdat mijn interieur stijl nu veel minder ‘landelijk’ is. Maar wat toevallig! Ik vind het een heel leuk idee, zo’n fotoslinger. Ik ben ook gek op foto’s in huis.

 3. 27 januari 2019 / 8:30 PM

  Ah wat superleuk dit, dit is nou zo’n DIY die ik wel zou willen doen! Wat een prachtige kast trouwens, zo’n slinger met foto’s eraan maakt hem nóg leuker!

 4. chucky1012
  4 februari 2019 / 9:35 AM

  Zo een leuke en aparte dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.