Home » Pompoen uithollen voor de eerste keer

Pompoen uithollen voor de eerste keer

Pompoen uithollen. Vorige week kwamen wij spontaan langs een super leuke pompoen boerderij in Zeeland. De pompoenen waren al van ver zichtbaar en natuurlijk kon ik het niet laten om er een bezoekje aan te brengen. Op één of andere manier ben ik gek op die oranje dingen. Maar dat hebben jullie vast al op mijn Instagram gezien.

Delen:

9 Reacties

 1. chucky1012
  24 oktober 2019 / 7:24 PM

  Mooie grote pompoen.
  Dit is een hele goede DIY.

  Xoxo

 2. 25 oktober 2019 / 2:50 AM

  Ohh, dit is zo tof! Wij zijn nu door Amerika aan het reizen en we zien alle huizen al helemaal versierd in Halloweenstijl inclusief pompoenen, zo leuk! Ik heb me voorgenomen om vanaf volgend jaar ook iedere herfst een pompoen uit te hollen haha 🙂

 3. 25 oktober 2019 / 7:17 AM

  Wat leuk gedaan zeg! En sowieso echt een leuk idee, zo’n pompoenboerderij. Zoiets staat ook nog op de to do list van mij en mijn vriend. Lijkt me zo leuk om eens naartoe te gaan en ook een mooie pompoen uit te hollen.

 4. 25 oktober 2019 / 8:33 AM

  Ik heb hier ooit een column van Sylvia Witteman over gelezen. Ze beschrijft hoe je een pompoen schoonmaakt, en het eindigt ermee dat ze schrijft gooi hem weg, en koop kant en klare pompoensoep bij de supermarkt : )

 5. 29 oktober 2019 / 9:39 AM

  Weet je dat ik zoiets nu nog nooit gedaan heb? Maar zoals jij het omschrijft, moet het niet al te lastig zijn;-) Hij is heel erg leuk geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.