Home » Super gave wallpapers!

Super gave wallpapers!

Kennen jullie de geweldige wallpapers voor je telefoon van Fablouise al? Iedere zondag heeft ze er weer 3 online staan en ik moet zeggen dat ze iedere week weer leuker worden. Van toffe fruitjes tot aan schattige diertjes en het leuke is dat ze allemaal gratis te downloaden zijn. Hoe leuk!

En omdat ik helemaal fan ben leek het mij leuk om mijn 12 favoriete wallpapers voor je mobiel met jullie te delen. Er zit vanalles wat tussen. Maar natuurlijk vind je er op Fablouise.nl nog veel meer. Dus het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen!

Hoe schattig zijn deze wallpapers met fruit! Ze zijn lekker zomers en je krijgt gelijk zin om er een hapje te nemen. Vooral die met de perzikjes vind ik erg leuk.

Madeliefjes zijn natuurlijk ook heel erg tof om als achtergrond te hebben. Ze zijn vrolijk en helemaal met de lichtblauwe achtergrond stralen ze nog meer. Maar ook de bijtjes zijn zo lief!

Nog meer diertjes! Ik vind het zo leuk gemaakt. En wisten jullie trouwens dat Laura ze allemaal zelf ontwerpt en vervolgens op de computer maakt. Ik zou willen dat ik dat kon.

De laatste drie wallpapers die mij helemaal vrolijk maken zijn deze drie! Ik ben dol op popcorn, ik ben dol op croissants en ik ben dol op roze. Haha, nee ik ben niet dol op regen. Maar deze parapluutjes zijn wel super cute!


Ik heb ze nog even allemaal onder elkaar gezet, zodat je je snel kan downloaden.

Ken jij de Wallpapers, het inpakpapier en de notitiebblokjes van Fablouise al? Je vindt alle verschillende ontwerpen trouwens ook allemaal op haar Pinterest account. Op deze manier kun je ze gelijk allemaal onder elkaar bewonderen.Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.