Home » Leuke items van de Xenos

Leuke items van de Xenos

Wat fijn dat we weer wat gemakkelijker kunnen shoppen, hè? Ik moet zeggen dat ik een klein beetje moest wennen dat we geen mondkapje meer hoefden te dragen, maar het is wel veel fijner zo! Toch ben ik nog wel steeds voorzichtig. Jullie ook? Ik ontsmet mijn handen nog steeds en ook houdt ik nog keurig netjes minimaal 1,5 meter afstand. Ik moet er niet aan denken om alsnog het virus op te lopen of het aan anderen over te brengen. Brrr…. Maar goed, het is dus wel echt genieten om weer wat winkels te kunnen bezoeken zonder dat je een online afspraak hoeft te maken, in een rij buiten de winkel hoeft te wachten of de kans te lopen dat je je mondkapje vergeten bent. Zo veel fijner! In de Xenos kwam ik gelijk al weer hele leuke items en woonaccessoires tegen. Van een super lief picknickmandje tot aan een perfect langwerpig kussen. Ik heb ze online opgezocht en onder elkaar gezet. Hier komen ze!


Ik begin gelijk met het schattige picknickmandje. Het lijkt wel een kinderpicknickmandje, zo schattig! Vaak zitten picknickmanden al vol met bordjes en bestek, maar deze niet. Persoonlijk vind ik dit wel ideaal, want je hebt toch vaak zelf wel spullen in huis die je graag mee wilt nemen tijdens een picknick.

Het juten vloerkleed is al een lange tijd populair. Ik heb er eentje in de woonkamer onder de hangstoel liggen en dat staat super leuk! Ook heb ik er eentje in de hal bij de voordeur liggen. Deze ligt hier trouwens niet altijd, want zodra het mooi weer is gaat hij naar buiten en leg ik hem bij de zithoek.

Schelpen als decoratie is momenteel ook erg populair. Ik kwam deze zeester tegen en ik vond hem heel tof! Gelukkig was het geen echte zeester, want dat vind ik dierenmishandeling. Dus deze kan je gewoon gezellig in de badkamer, in een mooie kast of als decoratie in je tuin neer zetten. Er waren trouwens ook nog verschillende schelpen.

Bij de Xenos zie ik vaker hele leuke kussens. Deze vind ik ook erg mooi. Al moet ik wel zeggen dat de achterkant wit is en dat vind ik toch wat jammer.

Dit lampje! Ik ben er dol op! Ik heb er twee in huis staan en ze staan super gezellig! Ze werken op batterij en zijn daarom perfect om ook de tuin in mee te nemen tijdens een heerlijk zomeravondje.

En tenslotte dit mooie langwerpige kussen. Hij is bedoeld voor een teak banken dat ook bij de Xenos verkrijgbaar is, maar zo los is hij natuurlijk ook erg leuk. Gezellig om op een tuinbankje te doen, te gebruiken voor een leeshoekje voor kinderen, om op te picknicken, etc.

Ga jij ook graag shoppen bij Xenos?

Mocht jij ook wennen aan het niet hoeven dragen van een mondkapje?

Delen:

3 Reacties

  1. 14 juli 2021 / 7:02 AM

    Wat een leuke items, vooral het picknick mandje, zo leuk!

  2. 19 juli 2021 / 9:25 AM

    Het is echt al tijden geleden dat ik bij Xenos geweest ben. Ik vind het vierkante kussen erg leuk. Ik vind het echt heel fijn dat je in winkels geen mondkapjes meer op hoeft;-)

  3. 19 juli 2021 / 5:10 PM

    Het zijn zeker leuke items, ik moet zeggen dat ik liever in de winkel shop dan Online bij de Xenos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.