Home » Iets te vieren? Laat het zien met ballonnen!

Iets te vieren? Laat het zien met ballonnen!

Ja het is zover. De opening van je beauty salon is vandaag. Na maanden hard werken, veel overleggen en regelen kun je nu nieuwe klanten jouw mooie salon laten zien. En dat wil je natuurlijk met een knaller doen. Een manier die de aandacht trekt? Je kunt dan denken aan de bekende rode loper. Deze rol je letterlijk uit voor geïnteresseerde mensen of voor degene die je uitgenodigd hebt. Ook lekkere hapjes en drankjes trekken mensen vaak. Maak de entree van je gebouw af met ballonnen. Heliumballonnen blijven lang mooi en goed. En ze staan enorm feestelijk. Wil je een ander feliciteren? Denk dan ook eens aan ballonnen! En natuurlijk niet zomaar ballonnen. Nee ballonnen die de ander een glimlach op het gezicht geven. Die bij de ander een blijvende herinnering zullen geven.

Ballonnen geven aan die vriendin die geslaagd is

Je beste vriendin is geslaagd. Wat zul je trots op haar zijn. Nu het diploma op zak is, gaat er een andere wereld voor haar open. Eentje van werken, vergaderingen, nieuwe mensen ontmoeten en vooral de theorie in de praktijk brengen. Kies eens voor ballonnen laten bezorgen! Deze worden in een prachtige doos verpakt. Eenmaal geopend zullen de ballonnen omhoogvliegen. Zeker met je kaartje eraan, is dit een leuke verrassing. Eentje die opvalt tussen andere cadeaus.

Een ballonnentros om je oom beterschap te wensen

Als er iemand in het ziekenhuis opgenomen wordt, is dit een roerige tijd. De ander kan niet in zijn vertrouwde bed slapen en mogelijk heeft deze ook best pijn. Reden om te proberen om zoveel mogelijk afleiding te geven en te laten merken dat je aan hem denkt. Je kunt ballonnen laten bezorgen, die je naar eigen keuze samenstelt. Zo kun je de tekst en vorm uitkiezen. Maak er een mooie ballonnentros van. De ballonnen blijven lang goed en fleuren de kamer meteen wat op.

Heel veel ballonnen voor het examenfeest van je broer

Je grote broer is geslaagd! Naast de tas die aan de vlaggenmast gaat, meteen een mooie reden om heel veel ballonnen op hem af te sturen. Er zijn toffe heliumballonnen om een diploma-uitreiking helemaal af te maken. Leuk idee: trommel andere vrienden op die ook een ballonnentros geven. Zo krijgt hij een kamer vol ballonnen. Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Vergeet ook niet de bezorgdatum uit te kiezen. De ballonnen worden door heel Nederland heen bezorgd. Een cadeau wat iemand zeker bijblijft!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.