Home » 7x Leuke decoratie voor een babykamer met dierenthema

7x Leuke decoratie voor een babykamer met dierenthema

Ben je zwanger en druk bezig met het inrichten van de babykamer? Of heb je momenteel een babykamer, maar wil je hem toch wat gezelliger maken? En het liefst een beetje geïnspireerd op dieren? Dan heb ik een paar hele leuke items gevonden waar jouw baby’tje vast blij van gaat worden. Van super grote knuffels tot aan een lekker plaid of poef. En stiekem kan ik vertellen dat de grote giraffe knuffel al een grote favoriet bij ons in huis is!

Benieuwd naar de leuke decoratie voor een babykamer met dierenthema? Hier komen ze!

Leuke decoratie voor een babykamer met dierenthema

1. Houten Wandhaak – €4,99 // 2. Wanddecoratie – €14,99 // 3. Canvas poef – €99,00 // 4. Grote giraffe knuffel – €29,99 // 5. Rond katoenen vloerkleed – €49,99 // 6. Grote krokodil knuffel – €19,99 // 7. Doorgestikte plaid – €29,99

Leuke decoratie he? Ik ben zelf dol op knuffels, dus deze giraffe en krokodil vind ik helemaal geweldig! Maar ook het leeuwenkleedje is super schattig. Een vloerkleed in een babykamer is eigenlijk onmisbaar. Het maakt het heel gezellig warm en knus en daarnaast is het ideaal om op te kruipen en te spelen.

Dit wandknopje is zo lief! Je kan er alles aan hangen, waaronder het leuke wandkleed met het alfabet. Natuurlijk zal jouw kleintje daar nog te jong voor zijn, maar gezellig staat hij zeker!

En wat vinden jullie van het doorgestikte kleed met allemaal dieren? Hij lijkt me niet alleen heel erg leuk, maar volgens mij is hij ook heerlijk zacht.

Delen:

1 Reactie

  1. 23 augustus 2021 / 10:12 AM

    Ik heb eigenlijk nog helemaal niet nagedacht over een thema voor de babykamer, haha! Ik denk dat ik begin met een wandje verven (of ja, mijn vriend ervoor aan het werk zetten), en dan kijk ik met de meubels erin wat we nog aan accessoires en styling willen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.