Home » Nutella Chocolademousse met Ferrero Rocher!

Nutella Chocolademousse met Ferrero Rocher!

Nutella, Nutella, Nutella! Is er iets beter dan Nutella? Ik ben er dol op! En dan bedoel ik eigenlijk niet om op mijn broodje te smeren, maar om koekjes mee te maken, op pannenkoeken te smeren en natuurlijk om af en toe een beetje uit de pot te lepelen. Mmm!

Maar waar Nutella ook echt perfect voor is is chocolademousse. Met maar maximaal 3 ingrediënten en een paar minuutjes creëer je heel snel deze hemelse chocolademousse waar je je vingers bij af wilt likken. Benieuwd hoe je het maakt? Ik laat het je zien!

Wat heb je nodig

 • Nutella
 • Slagroom
 • Ferrero Rocher

Aan de slag!

1. Klop de slagroom op en doe er eventueel nog een klein beetje suiker in. Gebruik je net als ik slagroom dat al kant-en-klaar is, dan kun je deze stap natuurlijk overslaan.

2. Doe de slagroom in een kom en schep er iedere keer een beetje Nutella doorheen. Dit moet je een beetje op gevoel doen. Hoe meer Nutella, hoe donkerder de chocolademousse wordt. Doe dit wel voorzichtig, want de slagroom moet wel zo luchtig mogelijk blijven.

3. Zodra de Nutella en de slagroom goed met elkaar gemengd zijn, kun je het in aparte glaasjes doen en in de koelkast zetten.

4. Na een uurtje haal je het weer uit de koelkast en kun je de chocolademousse nog extra mooi maken met wat stukjes Ferrero Rocher. Mmmm!!

 Enjoy!

Delen:

4 Reacties

 1. 13 augustus 2019 / 1:23 PM

  Ugh wat doe je me aan. Héél veel zin in Ferrero Rocher nu haha. 🙂

 2. 13 augustus 2019 / 1:31 PM

  Dit is gewoon een te lekker recept! Die moet ik maken 🙂

 3. 13 augustus 2019 / 7:05 PM

  Wat een super slim en gemakkelijk idee! Ik heb hier nu echt super veel zin in!

 4. 14 augustus 2019 / 8:22 AM

  Ah wat een geweldig idee! Ook lekker makkelijk om te maken. Volgende week gaan we weer naar Parijs en daar hoort natuurlijk een crepe met Nutella bij;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.