Home » Zo organiseer je een geweldig tuinfeest!

Zo organiseer je een geweldig tuinfeest!

Hoe leuk is het om zelf een tuinfeest te organiseren voor vrienden of familie. Wij wilde het eigenlijk afgelopen vrijdag doen, maar aangezien de weersvoorspellingen niet zo heel erg goed waren, besloten we het toch maar uit te stellen. Het is wel zo fijn als het zonnetje lekker schijnt, dus houden we ons feestje nog even tegoed.

Eigenlijk hoeft je helemaal niet zo’n grote tuin te hebben, want bij een tuinfeest gaat het juist om de gezelligheid en het knusse gevoel. En met de volgende spelletjes, hapjes en drankjes moet het zeker lukken om er een geslaagd feest van te maken!

Spelletjes

Bron // Bron // Bron
Bron // Bron // Bron

Hoe leuk is het om een spelletje te organiseren! Wat dacht je van een supergroot Jenga spel? Of waterballon darten? En als er kinderen zijn is het ook erg leuk om ze een gezamenlijke kleurplaat in te laten kleuren.

Decoratie

Bron // Bron // Bron
Bron // Bron // Bron

Decoratie maakt vaak dat het feest een thema krijgt. Daarnaast zorgt het ook vaak voor heel veel sfeer. Je kan hier erg in los gaan en je creativiteit de loop laten, maar met een paar mooie ballonnen, lampjes en mooie bloemen kom je vaak al een heel eind.

Hapjes

Bron // Bron // Bron
Bron // Bron // Bron

Bij een tuinfeest horen natuurlijk lekkere hapjes. Je zou de barbecue aan kunnen steken, maar persoonlijk ben ik meer van de kleine hapjes. Maak een groot hapjes plateau of ga rond met mini hamburgers en lekkere frietjes.

Drankjes

Bron // Bron // Bron
Bron // Bron // Bron

Bij een hapje hoort een drankje. Maar wil je extra uitpakken ga dan voor een cocktail, een mocktail of een ander speciaal zomerdrankje. Je trekt er zeker de aandacht mee!

Gave ijsblokjes

Bron // Bron // Bron
Bron // Bron // Bron

En wil je helemaal de show stelen, doe dan de drankjes in een koeler vol met ijsblokjes. Voeg bij het bevriezen van de ijsblokjes eetbare bloemen toe en je drankje ziet er nog waanzinnige uit!Wil je ook een surpriseparty organiseren? Lees dan deze blog!

Delen:

6 Reacties

 1. chucky1012
  16 juli 2019 / 6:48 AM

  Leuke tips voor een geweldig tuinfeest!’
  Mooie foto’s.

  Xoxo

 2. 16 juli 2019 / 7:33 AM

  Ziet er heel leuk uit! Ben vooral erg gevoelig voor dit soort feestelijke drankjes. Die ijsklontjes met bloemen enzo erin vind ik ook heel mooi.

 3. 16 juli 2019 / 8:29 AM

  Hele mooie inspiratie om een tuinfeestje te geven. De ijsklontjes vind ik echt geweldig.

 4. 16 juli 2019 / 5:02 PM

  Wat een leuke tips! Zodra wij een grotere tuin hebben komt er zeker een tof tuinfeest. 🙂

 5. 18 juli 2019 / 4:58 PM

  Oh wat een heerlijke tips en ideeën heb je gedeeld zeg!

 6. 21 juli 2019 / 8:03 PM

  Wow, die ijsblokjes met frambozen erin vind ik tof! Ik denk alleen niet dat je ze zomaar in elk drankje kan doen, want dan gaat wel alles naar framboos smaken denk ik;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.