Home » 12x gave Halloween taarten!

12x gave Halloween taarten!

12x gave Halloween taarten!

Het is tijd voor Halloween taarten inspiratie! In mijn halloween artikel van vorige week konden jullie al een aantal geweldige Halloween recepten bewonderen. Ik vertelde toen al dat ik eigenlijk niet zo veel met Halloween heb, maar de recepten vind ik er altijd wel heel tof uitzien. Ik was daarom weer wat door Pinterest aan het struinen en toen kwam ik een aantal hele gave Halloween taarten tegen. Deze taarten zien er angstaanjagend lekker uit en kon ik daarom niet voor jullie achterhouden. Maar pas op: Deze griezelige taarten kunnen ervoor zorgen dat het water in je mond gaat lopen.

Gaaf zijn deze Halloween taarten hè! Ik vind ze er stuk voor stuk waanzinnig uitzien. Ik zou willen dat ik ze na kon maken, maar dat is toch echt te hoog gegrepen. Vooral de taart in de vorm van een kaars. Hoe maak je zoiets?! Dan ben je wel echt een Pro! Maar ook de vleermuizen. Zouden die met chocolade gemaakt zijn? Dan moet je wel echt een stille hand hebben. En hoe lief zijn de schattige mini spookjes. Ze zijn eigenlijk zonde om op te eten, vinden jullie niet? Als ik zou moeten kiezen welke taarten ik zou gaan maken dan ga ik waarschijnlijk voor de lichte roze taart met de platte witte spookjes of de allerlaatste taart met de marshmallow achtige spookjes. Ze zullen er vast niet zo mooi uit gaan zien als deze, maar volgens mij zijn dit wel de makkelijkste van de 12 taarten.

Kan jij ook uren lang recepten bekijken?


Delen:

4 Reacties

 1. 24 september 2019 / 9:26 PM

  Echt creatief deze taarten. Ontzettend mooi! Maar vooral een hele klus denk ik om te maken 🙂

 2. 25 september 2019 / 8:01 AM

  Wauw, wat een toffe creaties allemaal zeg! Ik vind ze allemaal mooi, maar die kaarstaart vind ik denk ik wel echt het leukst bedacht;-)

 3. 2 oktober 2019 / 10:26 PM

  Oooh zo leuk! Ik heb meteen zin om de keuken in te gaan. Ook al gaat het eindresultaat er zeker niet zó uitzien.. haha

 4. Nancy
  5 oktober 2020 / 10:52 PM

  Jammer dat de recepten er niet bij staan, prachtige creaties mooi gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.