Home » Mijn verlanglijstje voor de feestdagen!

Mijn verlanglijstje voor de feestdagen!

Sinterklaas stapt al weer bijna op zijn boot vol met pakjes, dus is het de hoogste tijd om weer eens een verlanglijstje te maken. Dit jaar staan er bij mij vooral woonaccessoires op mijn lijstje. Perfect om het huis nog gezelliger mee te maken!

Op mijn verlanglijstje voor de feestdagen staat deze prachtige spiegel. Ik wil hem graag in de badkamer hangen. Hij is namelijk best groot en hij heeft iets klassieke.

De poef vind ik erg leuk voor in de woonkamer. Als mijn dochtertje straks wat groter is kan ze er lekker op zitten en haar favoriete televisieprogramma’s kijken.

Nu het ’s avonds al weer wat afkoelt vind ik het fijn om onder een dekentje te liggen. Dit plaid past goed bij onze kussens op de bank en natuurlijk bij de poef.

Om de woonkamer extra gezellig te maken, vind ik het leuk om deze leuke maan hanger voor het raam te hangen en het huisje te verlichten met een waxinelichtje. Dat ziet er vast gelijk heel gezellig uit.

Deze kerstbal in de vorm van een zwaan op het verlanglijstje. Hij ziet er best duur uit, maar hij is gewoon van de Hema. Super leuk toch!

En tenslotte staat er een melkopschuimer op mijn verlanglijstje. Ik vind het heerlijk om cappuccino’s en latte macchiato’s te maken, dus is een melkopschuimer wel echt ideaal!

Wat vind jij het leukste uit dit lijstje?

Delen:

6 Reacties

 1. 4 november 2019 / 3:33 PM

  Fijn lijstje! Het kleed vind ik heel mooi.

 2. chucky1012
  4 november 2019 / 3:56 PM

  Prachtige items vooral de plaid van

 3. 4 november 2019 / 6:26 PM

  Wat leuk! Ik heb ook mijn verlanglijstje klaargemaakt!

 4. 5 november 2019 / 8:08 AM

  Ik vind de plaid heel leuk! Bij HEMA hebben ze altijd hele leuke dingen vind ik.

 5. 5 november 2019 / 1:01 PM

  oh het zijn zulke leuke items, ik zou ze zo allemaal willen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.