Home » Zelfverzekerd de zomer in met Protest

Zelfverzekerd de zomer in met Protest

Ik geloof er in dat wanneer je lekker in je vel zit, dat je er veel mooier en gelukkiger uitziet. Als je je namelijk lekker voelt, dan straal je dat ook uit. En dit is nu net wat wij allemaal wel wat meer mogen doen, vinden jullie niet? Helemaal als het gaat om badkleding. Want stiekem krijgen we allemaal wel een beetje de zenuwen als we straks weer in onze badkleding moeten paraderen.

Vroeger was ik onwijs onzeker over mijn lichaam. Ik vond mijzelf altijd wat aan de dikke kant, maar als ik nu de strandfoto’s van vroeger bekijk, dan zag ik er gewoon goed uit. Waarom zijn we toch altijd zo kritisch op onszelf? Het is tijd om daar verandering in te brengen met deze tips!

Wees niet te kritisch over jezelf

Ik zei het al; we zijn veel te kritisch over onszelf. We mogen onszelf wel wat meer accepteren zoals we zijn en ons wat minder vergelijken met anderen. We vergelijken ons met de mooiste topmodellen en wie zegt dat er niet gephotoshopt is? En wat maakt het uit dat we er niet als een topmodel uitzien. Het klinkt misschien cliché, maar uiteindelijk is het je karakter die jou als persoon heel mooi maakt.

Onzekerheid komt bij iedereen voor

Vaak denken we dat we de enige zijn die onzeker is, maar eigenlijk is iedereen wel eens onzeker. We zijn bang voor wat andere van ons denken. En eigenlijk betekent dat dat we bang zijn dat we niet goed genoeg zijn voor anderen. Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. We mogen best wel wat meer “schijt” hebben aan de mening van anderen. Want als we alleen maar met de mening van anderen bezig zijn, dan is er veel minder tijd om van het leven te genieten.

Accepteer of wees creatief

Heb je rare voeten of is er net een vetribbeltje te veel dan is het goed om het te accepteren. Het geeft je veel meer rust en geloof me, na een tijdje valt het jezelf bijna niet meer op. Denk je dat je het accepteren niet gaat lukken, probeer dan de focus ergens anders op te leggen. Koop een leuk enkelbandje of leuke slippers om de aandacht van je rare voeten af te houden of koop een geweldig bandeaubikini of een triangel bikini die je de hele zomer niet meer uit wilt doen.

Lief zijn voor jezelf

Door onszelf te accepteren en minder kritisch op onszelf te zijn, worden we vanzelf gelukkiger. Maar om nog net een stapje verder te gaan is het ook belangrijk om lief voor onszelf te zijn en gezond en verzorgd te leven. Neem wat vaker van dat lekkere zomerse fruit, maak een avondwandeling of breng een bezoek je aan de kapper of schoonheidssalon. We hebben namelijk nog wel even voordat we in onze badkleding moeten, dus kunnen we die tijd mooi gebruiken.

Geniet!

De laatste tip is “genieten”! De zomer is maar kort. Voor we het weten is het namelijk al weer tijd om de badkleding in de kast te stoppen. En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben dol op het warme zomer zonnetje. Dus laten we er optimaal gebruik van maken!

Alle weergegevens items zijn verkrijgbaar bij Protest. Hier vind je onwijs veel leuke badpakken en bikini’s die ervoor zorgen dat je deze zomer nog beter kan gaan stralen!

Delen:

5 Reacties

 1. 7 juni 2019 / 6:46 AM

  Hele mooie en fijne tips! De laatste quote vind ik heel inspirerend en kan ik me helemaal in vinden. En wat een leuke badkleding heeft Protest.

 2. 7 juni 2019 / 7:46 AM

  Wat een prachtig artikel met heel mooie tips. Vaak is kritisch zijn op jezelf inderdaad nergens voor nodig. Prachtige badmode van Protest trouwens! De fleurig gestreepte bikini is echt leuk.

 3. 7 juni 2019 / 7:58 AM

  Wat een mooie geschreven artikel! Ik ben best wel onzeker over mijn buik (door de prednison en Crohn zwelt die aan het einde van de middag best op waardoor ik zo ineens een buik heb zeg maar), accepteren is lastig als je je lichaam niet meer herkent na medicijnen. Gaat wel steeds beter maar een bikini doe ik wel veel minder snel aan zeg maar.

 4. chucky1012
  7 juni 2019 / 10:31 AM

  Prachtige beach wear
  Ik hou van dit merk dat te koop is bij diverse sportzaken….

  Xoxo

 5. 7 juni 2019 / 4:40 PM

  Wat een goed artikel! Toen ik nog een stukje jonger was, was ik dol op Protest! En inderdaad, love yourself is het belangrijkste 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.