Home » Wat is een liquid facelift?

Wat is een liquid facelift?

liquid facelift

Heb jij te maken met rimpels op de huid? Dit zal te maken kunnen hebben met een proces van ouderdom. Zelfs al heb je een gezonde levensstijl, dan nog kan het niet te voorkomen zijn dat je in het dagelijks leven steeds meer te maken krijgt met rimpels. Door de ouderdom wordt de huid steeds slapper, waardoor je indien gewenst een cosmetische behandeling kunt overwegen. Dit heeft als gevolg dat de huid weer steviger en elastischer wordt. Als gevolg hiervan krijg je weer extra volume in jouw gezicht. Je kunt kiezen voor een liquid facelift en hiermee ervoor zorgen dat je weer een frisse en energieke uitstraling krijgt. Voordat je tot deze keuze komt is het belangrijk om advies te vragen van een huisarts. 

Cosmetische klinieken

Er zijn verschillende klinieken in Nederland die een liquid facelift kunnen doen. Hierdoor ga je verslapping van de huid tegen en vul je deze extra op. Na afloop van de behandeling zijn de contouren van het gezicht beter zichtbaar en heb je weer een frisse en jonge uitstraling. Het is de manier om verslapping van de huid tegen te gaan. Je kunt kiezen voor het behandelen van je gehele gezicht of voor het behandelen van een gedeelte van jouw gezicht. Hierdoor is de behandeling betaalbaar voor iedereen, wat jouw financieel budget ook mag zijn. Je kunt voor de behandeling onder andere terecht bij Betan Clinics. Deze cosmetische kliniek staat bekend als een van de beste van Nederland.

Geen operatie

Het is belangrijk om te vermelden dat er een verschil is tussen een liquid facelift en een gewone facelift, waarbij geldt dat je bij een gewone facelift wordt geopereerd. Er wordt een stukje van de huid weggesneden, wat ten koste kan gaan van de rest van jouw gezicht. Bij een liquid facelift wordt hetzelfde effect bereikt, maar is er echter geen sprake van een behandeling. Daarnaast hoeft de huid minder lang te herstellen en ziet het resultaat er natuurlijker uit dan voorheen. 

Voordelen van jouw behandeling

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan de cosmetische behandeling, waarbij ten eerste geldt dat de kwaliteit van jouw huid erop vooruit zal gaan. Je gaat op preventieve wijze verslapping tegen. Daarnaast blijft het gezicht er geheel natuurlijk uitzien en ga je niet onder narcose. Hierdoor heb je minder kans op littekens of andere complicatie. Ten slotte zijn de resultaten van de behandeling direct zichtbaar. 

Over de behandeling

Het is belangrijk om te weten dat de effecten van de behandeling niet permanent zijn. Hierbij geldt dat je binnen een periode van een aantal maanden de mogelijke effecten niet meer kunt zien. Daarnaast zijn er verschillende artsen die de behandeling bij jou kunnen uitvoeren, waardoor je kunt kiezen voor de meest goedkope behandeling. De kosten van de facelift zijn uiteindelijk voor iedereen betaalbaar.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.