Home » Pink Gellac in een nieuw jasje!

Pink Gellac in een nieuw jasje!

Een tijdje geleden schreef ik over de gellak van Pink Gellac. Ik had vlak daarvoor gelnagel laten zetten voor mijn bruiloft en eigenlijk vond ik het meteen heel erg mooi. Het glansde mooi, de kleur had “diepte” en het bleef lang zitten. Ik werd daarom ook erg blij toen ik de kans kreeg om de gel nagellak van Pink Gellac te proberen.

In mijn review liet ik zien hoe het precies werkte en wat mijn ervaring was. En ik kan jullie vertellen dat ik vanaf toen helemaal fan ben geworden. Het is zelfs zo dat ik een heel groot gedeelte van mijn gewone nagellakcollectie weg heb gedaan. Ineens vond ik gewone nagellak namelijk niet meer goed genoeg.

De laatste tijd heb ik daarom vaak gellak op mijn nagels gehad en heb ik meerder kleuren waar ik uit kan kiezen. Ondanks dat het wat langer duurt om aan te brengen dan gewone nagellak is het het altijd waard om er even goed voor te zitten. Alhoewel, na een tijdje krijg je er steeds meer handigheid in, waardoor je steeds sneller en preciezer kan lakken.

Sindskort zijn alle gellac lakjes vernieuwd en hebben ze een hele grote led lamp uitgebracht. De lakjes zijn vrijwel hetzelfde qua kwaliteit, maar de lamp vind ik wel een hele grote verbetering. Je kan nu veel gemakkelijker je hele hand onder de lamp leggen en zelfs je teennagels kun je nu voorzien van gellak. Super tof! Daarnaast kan je zelf aangeven hoeveel seconden de lamp aan moet en door de bewegingscensor gaat de lamp aan als je je hand onder de lamp legt en weer uit als je je hand weg haalt.

De inhoud van de Starters kit

 • 1 x Kleur Dynamic Pink 182 15ml
 • 1 x LED Lamp
 • 1 x Base2
 • 1 x primer
 • 1 x Ultra Shine 15ml
 • 1 x Nagelvijl 180-240
 • 1 x Woodstick
 • 10 x Cleaner pockets

Hoe werkt het

1. Duw voorzichtig je nagelriemen terug met behulp van de woodstick.
2. Ruw je nagels op met de roze kant van het vijltje.
3. Eventueel kun je de witte kant van de nagelvijl gebruikrn om je nagels in de gewenste lengte en vorm te vijlen.
4. Reinig je nagels met Pink Cleaner.
5. Breng een beetje primer aan. Dit zorgt voor een betere hechting (Dit hoeft niet persé). Laat het 10 seconden door de lucht drogen.
6. Breng de Pink Base 2 aan en doe je nagels 15 seconden onder de LED lamp. De LED lamp geeft een piepje als er 15 seconden voorbij zijn en gaat na 30 seconden vanzelf uit.
7. Vervolgens breng een dunne laagje gekleurde nagellak aan en doe je nagels voor 60 seconden onder de LED lamp. Herhaal deze tot je een egale dekking hebt.
8. Als laatste breng een dun laagje Ultra Shine aan. En ook nu gaat je weer voor 60 seconden onder de LED lamp.

En klaar zijn je nagels!

Waar te koop

Ben jij ook benieuwd geworden naar de gelnagellak van Pink Gellac? Dan raad ik je aan om met de starterskit te beginnen. Er zit alles in wat je nodig hebt en mocht je een keer een andere kleurtje willen hebben, dan kun je die er zo bij kopen.

De set en de andere producten zijn verkrijgbaar op de website van Pink Gellac.

Bekijk hier mijn andere review!

pink gellac kruidvat, pink gellac review, pink gellac cleaner, pink gellac starter kit, pink gellac base, pink gellac verwijderen, pink gellac primer, pink gellac refill

Delen:

6 Reacties

 1. chucky1012
  2 september 2019 / 6:04 PM

  Prachtig!
  Ik ben fan.
  Zelf heb ik het niet maar zie het heel vaak bij anderen en zal dit zeker op mijn wishlist zetten……

  Xoxo

 2. 3 september 2019 / 9:13 AM

  Wat een gezellige foto’s, Je nagels matchen mooi met het kleedje;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.