L’Oréal Paris Color Riche | Natural & Intense

L’Oréal Paris Color RicheL'Oreal Paris

 

Al weer een tijdje geleden bracht ik een bezoekje aan de Designer Outlet Roermond. Ik kocht daar twee prachtige Color Riche lipsticks van L’Oréal Paris. Ik had al eens eerder Color Riche lipstick uitgeprobeerd en aangezien ik deze erg fijn vond, hoefde ik niet lang na te denken om ook deze twee mee te nemen.

De mooie goudkleurige huls trekt direct je aandacht en zijn daarom ook best wel populair. Ik ging voor een licht roze tint en een wat donker paars tintje. En vandaag laat ik ze je zien!

 

L'Oreal Paris lipstick

 

De Color Riche lipsticks die ik uitgekozen heb zijn de kleuren:

♥ 303 Rose Tendre
♥ 290 Plum Passion

Volgens “L’Oréal hebben ze een intense kleur en voelen ze zacht en soepel aan op je lippen. Dit was ook bij mijn eerste Color Riche lipstick, dus ik verwacht dat dit nu ook weer het geval zal zijn.

 

Color Riche L'Oreal Paris

 

Beide lipsticks zijn speciaal ontworpen voor meiden met blond haar. De licht roze kleur heeft een sticker met “natural” er op en de paarse kleur een sticker met “intense” erop. Ik weet eerlijk gezegd niet of er nog meer kleuren zijn. Deze waren in ieder geval niet verkrijgbaar bij de Outlets store van L’Oréal.

 

Designer Outlet Roermond

 

Color Riche Natural | 303 Rose Tendre

De eerste kleur die ik uit ga proberen is de kleur “Natural 303 Rose Tendre”. Dit is gelijk ook het lichtste kleurtje van de twee en sprak mij ook als eerste aan. Het is een zacht roze kleur. Hij heeft een hele lieve uitstraling, zacht, maar toch ook iets chiques. De lipstick heeft een metallic gloedje en bevat hele kleine shimmers. Ook valt het mij meteen op dat de lipstick erg lekker ruikt. Niet echt een geur die je hongerig maakt, maar eerder een geur van een lekkere body lotion.

 

Color Riche

 

Color riche Intense | 290 Plum Passion

Plum Passion is prachtige paarse van kleur. Eerder zou ik nooit zo snel voor dit soort donkere kleuren gaan, maar aangezien ik toch wel erg nieuwsgierig was, besloot ik hem toch mee te nemen. Hij is best donker en eerlijk gezegd had ik hem niet zo snel in een lijn voor meiden met blond haar verwacht. Maar des te leuker is het om te kijken of het bij me past.

Ook deze lipstick ruikt lekker en bevat wat meer shimmers. De shimmers zijn zilverkleurig, waardoor ze ook wat meer opvallen.

Hieronder de swatches van de lipsticks:

 

Mooie lipstick

303 Rose Tendre – 290 Plum Passion

 

Wauw! Wat is de Plum Passion mooi! Hij is warm paars en inderdaad heel intens. Ik kan niet wachten om hem op mijn lippen uit te proberen. Bij de Rose Tendre heb ik een beetje het gevoel dat deze wat de licht is. Let’s try!

 

Ik ben helemaal weg van de Plum Passion! Ik had echt niet verwacht dat het zo leuk zou staan. Hij is wel erg intense en hij knalt van mijn lippen af. Maar toch vind ik hem niet té overheersend.

De lipsticks geven een goed pigment af en ze voelen beide heel fijn aan op mijn lippen. Zacht, comfortabel en ze blijven goed zitten. Vooral Plum Passion is wat lastiger om weer van je lippen af te krijgen.

Helaas vind ik dat Rose Tendre wat minder bij mij passen. De kleur is hiervoor echt te metallic en past daardoor niet mooi bij mijn huid.

 

Deze Color Riche lipsticks zijn verkrijgbaar in de L’Oreal outlet in Roermond en kosten €7,50 per stuk. De orignele winkelprijs is €14,99

Wat vind jij van deze kleurtjes?

 

 

 

 

 

 

10 Reacties

 1. 15 augustus 2015 / 10:30 AM

  Ik vind beide kleuren wel mooi.. Alleen Plum Passion vind ik echt het aller-aller-allermooist..staat je ook goed!

 2. 15 augustus 2015 / 10:33 AM

  Plum Passion is echt een leuk kleurtje! 🙂 Staat je erg goed! 🙂

 3. 15 augustus 2015 / 11:39 AM

  Plum Passion vind ik ook erg leuk, de andere kleur is absoluut niet mijn ding!

 4. 15 augustus 2015 / 12:24 PM

  Wauw, Plum Passion staat je echt super! Prachtige kleur 🙂

 5. 15 augustus 2015 / 1:24 PM

  Wauw wat een mooie kleuren, vooral Plum Passion vind ik erg mooi!

 6. 15 augustus 2015 / 8:28 PM

  Hele mooie lipsticks! Ik had zelf daar ook 1 gehaald maar dan met die zwarte hulzen 🙂

 7. 16 augustus 2015 / 12:17 PM

  Mooie kleurtjes. Ik vind eigenlijk de finish van het lichtere kleurtje wel een beetje jammer. Maar toch vind ik beide kleuren erg mooi staan bij je!

 8. 17 augustus 2015 / 9:13 PM

  ik vind ze beide je erg mooi staan 🙂
  De hulzen zijn zo mooi, namelijk gek op goud kleurige verpakkingen!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.