Home » Leuke herfstkleurtjes van Pink Gellac

Leuke herfstkleurtjes van Pink Gellac

Alweer een tijdje geleden ging ik voor de eerste keer aan de slag met Pink Gellac Starterskit. Ik had het al een paar keer voorbij zien komen en nu ging ik het eindelijk zelf eens uitproberen. Ik vertelde toen dat ik erg enthousiast was over de mooie kleuren en de houdbaarheid van de gellak. Vele keren daarna heb ik het daarom nog gedragen. En stiekem vond ik het toch wel wat leuker, mooier en prettiger dan gewone nagellak. De nagellak ging niet meer chippen en ook bleef de lak glanzen. 

Helaas had ik toen maar 3 kleurtjes, waardoor er niet heel veel variatie mogelijk was. Maar gelukkig kan ik de collectie vandaag wat uitbreiden met een aantal nieuwe, mooie herfstkleuren. Het zijn voor wat paars- en rozetinten, maar ook kleurtjes met glitters en een mooi rood lakje. Benieuwd? Hier komen ze!

De inhoud van de Starters kit van Pink Gellac

 • 1 x Kleur Dynamic Pink 182 15ml
 • 1 x Pink Gellac LED Lamp
 • 1 x Pink Gellac Base2
 • 1 x primer
 • 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
 • 1 x Nagelvijl 180-240
 • 1 x Woodstick
 • 10 x Cleaner pockets 

De kleuren die ik heb zijn Lipstick Red, Sorbet Pink, Mermaid Pink, Dynamic Pink, Orchid Purple, Hot Plum, Midnight Purple en Vintage Nude. Deze laatste had ik al, maar deze kleur blijf ik geweldig vinden. Het is een wonder dat dit potje nog niet leeg is. Maar ook Orchid Purple en Hot Plum vind ik prachtig. Op bovenstaande foto heb ik de Orchid Purple op mijn pinknagel en Hot Plum op mijn ringvingernagel.

Hoe werkt het

Pink Gellac aanbrengen
1. Duw voorzichtig je nagelriemen terug met behulp van de woodstick.
2. Ruw je nagels op met de roze kant van het vijltje.
3. Eventueel kun je de witte kant van de nagelvijl gebruikrn om je nagels in de gewenste lengte en vorm te vijlen.
4. Reinig je nagels met Pink Cleaner.
5. Breng een beetje primer aan. Dit zorgt voor een betere hechting (Dit hoeft niet persé). Laat het 10 seconden door de lucht drogen.
6. Breng de Pink Base 2 aan en doe je nagels 15 seconden onder de LED lamp. De LED lamp geeft een piepje als er 15 seconden voorbij zijn en gaat na 30 seconden vanzelf uit.
7. Vervolgens breng een dunne laagje gekleurde nagellak aan en doe je nagels voor 60 seconden onder de LED lamp. Herhaal deze tot je een egale dekking hebt.
8. Als laatste breng een dun laagje Ultra Shine aan. En ook nu gaat je weer voor 60 seconden onder de LED lamp.

En klaar zijn je nagels!

Waar te koop

Ben jij ook benieuwd geworden naar de gelnagellak van Pink Gellac? Dan raad ik je aan om met de starterskit te beginnen. Er zit alles in wat je nodig hebt en mocht je een keer een andere kleurtje willen hebben, dan kun je die er zo bij kopen.

De set en de andere producten van Pink Gellac zijn verkrijgbaar op de website van Pink Gellac. En momenteel hebben ze de Starters Kit ook nog in de aanbieding voor €66,00 (50% korting)!

Delen:

14 Reacties

 1. 30 september 2018 / 5:35 PM

  Ik moet ook echt eens gellac proberen! Bij mij chipt nagellak altijd zo snel. Mooie kleurtjes <3

 2. 30 september 2018 / 6:32 PM

  Dat klinkt als ideale nagellak! Zelf gebruik ik bijna nooit nagellak omdat er zo snel een stukje af is, dus deze lak klinkt perfect. Mooie kleurtjes!

 3. 30 september 2018 / 6:34 PM

  Dit lijkt me dus zo ideaal. Ik heb zo’n hekel aan nagels lakken dus het is dan wel heel fijn als het gewoon lang blijft zitten.

 4. 30 september 2018 / 6:51 PM

  Prachtige kleurtjes! Ik wil ook nog heel graag een starterkit

 5. 30 september 2018 / 6:54 PM

  Heb zelf ook de starterskit en ook heel lang gebruikt, maar het afgelopen jaar eigenlijk geen enkele keer meer. Misschien moet ik weer eens wat mooie kleurtjes inslaan. Want het is wel heel erg handig.

 6. 1 oktober 2018 / 7:06 AM

  Hele mooie kleurtjes! Handig zo’n starterkit.

 7. 1 oktober 2018 / 5:27 PM

  Ik gebruik ook Pink Gellak! Doe er soms ook gewone nagellak mee en dan een laagje van die gellak er over 🙂 Die pink mermaid ziet er super mooi uit!

 8. 1 oktober 2018 / 9:50 PM

  wauw die nude kleur vind ik ook heel erg mooi, fijne review!

 9. 13 oktober 2018 / 7:50 AM

  Wat een vrolijke kleuren! Toen ik jouw eerste foto zag, dacht ik eerst dat het om lipstick ging (van bovenaf gefotografeerd;-)) Haha, stom van mij he?

 10. Esther
  25 december 2019 / 12:43 AM

  Ben er wel tevreden over .

 11. Mieptimmerma Timmermans
  31 maart 2020 / 6:05 PM

  Vandaag als binnen gekregen maar een vraag de oude nagellak moet er af vijlen dus is daar niks voor dj’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.