Home » John van G. Brilliance Powder (MAC Dupe)

John van G. Brilliance Powder (MAC Dupe)

DSC_0026 copy

 

Hi Beauty-lovers! Ik heb vandaag echt een geweldige highlighter om te laten zien, namelijk de Brilliance Powder van John van G. Ik zag hem bij de DIO drogist liggen en ik werd opslag verliefd. Ik probeerde hem op mijn handpalm uit en het was één en al sprankel. Wauw!

Er waren vier verschillend tinten, maar deze kleur (nummer 70) sprong er voor mij gelijk uit. Het is een prachtige lichte highlighter met een lichtroze parelmoer glansje. Ik was zo blij toen ik de winkel verliet en onderweg naar huis kon ik maar blijven kijken naar de schittering op mijn handpalm.

 

DSC_0020 copy

John van G. Brilliance Powder

De Brilliance Powder bestaat uit verschillende kleuren. De warme parelmoer kleur komt duidelijk naar voren. Maar ook de rood/bruine kleur en de gouden kleur zie je duidelijk zitten. Deze kleuren bij elkaar maakt de highlighter warm, maar toch fris. Oh, wat ben ik toch weg van deze highlighter! Hij doet mij zo denken aan een sterrenhemel in een Disney film. Oké, ik zit misschien nu een beetje in een sprookjeswereld, maar believe me, hij is zo mooi!

 

DSC_0034 copy

 

Naast dat ik de highlighter direct al geweldig vond, deed hij mij ook erg denken aan een highlighter van MAC. Nadat ik gegoogled had, ben ik er achter gekomen dat hij heel veel weg heeft van Light Flush van MAC. Deze heeft namelijk ook echt zo’n mooie roze en warme gloed.

Dit zorgt voor een gezond effect op je huid, maar toch ook net een beetje kleur. Ideaal als je op een snelle manier je huid een Touch-up wilt hebben, zonder te veel make-up op te hebben.

 

DSC_0043 copy

 

Hierboven zie je de swatch op mijn hand. Ik moet zeggen dat deze foto het product echt te kort doet. Het lijkt namelijk een “gewone” highlighter, maar hij is veel meer dan dat. Hij glanst, sprankelt en de kleur vind ik prachtig. Ik heb ook bewust geen Full face foto gemaakt, omdat ik de highlighter niet duidelijk op de foto kreeg. Maar hij is echt prachtig en zeker weten een grote aanrader als je van highlighters houdt. Dus mocht je een Etos of DIO drogist in de buurt hebben, probeer hem dan een keertje uit.

Prijs: €14,99

 

Ken jij het merk John van G. al?

 

John van G. Brilliance Powder

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.