Home » Flashtatoeages van Flashtatooshop.nl

Flashtatoeages van Flashtatooshop.nl

DSC_0515 copy

 

Al weer een tijdje geleden schreef ik over de Flashtattoos van de Action. Ik zag ze voor €0,99 in het schap liggen en aangezien ik vroeger van dit soort tatoeages altijd helemaal geweldig vond, kon ik ze niet laten liggen. Ik probeerde ze uit, maar helaas was ik niet zo enthousiast over de kwaliteit op mijn huid. 

Al snel werd ik gemaild door Flashtattooshop.nl met de vraag of ik hun Flashtattoos uit wilde proberen. Natuurlijk twijfelde ik een beetje, maar achteraf ben ik heel blij dat ik “ja” gezegd heb. Ze zijn namelijk veel beter dan die van de Action! Benieuwd? Ik laat het je zien!

 

DSC_1307 copy

 

Net als in de verpakking van de Action zitten ook hier twee vellen in. Van mooie bandjes tot aan schattige vogeltjes. En het leuke is dat er zowel goudkleurige als zilverkleurige tatoeages in zitten. Persoonlijk vind ik de goudkleurige het mooiste bij een getinte huid, dus ook deze ga ik uitproberen.

De tatoeages werken precies hetzelfde als die van de Action en als die tatoeages die vroeger bij de kauwgum zaten. Je haalt het plasticje van de tatoeage, plakt ze op je huid, maakt de tatoeage een beetje vochtig en je hebt hem op je huid. Easy!

 

 DSC_1285 copy

 

Ik zei toch dat ze mooi zouden zijn? Het vogeltje zie er hier op de foto een beetje gekreukt uit, maar dat komt doordat ik hem een beetje losjes aangebracht heb. Van ver af zie je dit bijna niet. Voor de rest vind ik het super leuk! Heel zomers, stijlvol en ze blijven véél langer zitten. De tattoos van de Action zaten nog niet eens één dag en deze blijven tot wel 5 dagen zitten, waarvan 3 dagen heel mooi.

Zoals ik al zei waren de flashtattoos van de Action toch minder van kwaliteit. Je zag namelijk duidelijk dat het een “plakplaatje” was door het doorzichtige laagje dat om de tatoeage heen zat. Balen… Hieronder zie je trouwens een foto van de Flashtattoos van de Action.

 

DSC_0517 copy

 

Naast dat ik de Flashtattoos op mijn huid aangebracht heb, gebruikte ik ze ook op kaarsen. Dit zorgde voor een super leuk effect. Ik vind deze leuke wit roze kaars en deze leek mij perfect voor de tatoeages. Ik heb er een goudkleurig bandje op aangebracht en hoe tof is deze kaars nu geworden?! Hij krijgt zeker weten een mooi plekje.

Wat trouwens ook wel heel leuk is, is de tatoeages op glazen flesjes te plakken of over je nagellak heen. Door er nog een topcoat overheen te doen krijgen je nagels een heel tof effect en blijft de tatoeage nog langer zitten.

 

DSC_1304 copy

 

Aan het einde van de maand ga ik op vakantie. Ik ga deze tatoeages zeker weten meenemen voor de laatste dagen. het ziet er heel zomers uit en zodra ze minder worden, ben ik weer thuis om ze van mijn huid af te halen. Ze staan namelijk perfect in combinatie met goudkleurige sieraden. En met een getint huidje en een zonnetje dat er op schijnt lijken ze nog mooier.

 

 DSC_1310 copy

 

Vind jij deze trend ook zo leuk of wil je je kaarsen ook versieren dan kan ik je deze webshop zeker weten aanraden! De kwaliteit is goed, de afbeeldingen zijn mooi en de levering is heel snel.

Deze golden tatoeages zijn verkrijgbaar in zilver, goud en zwart en kosten €6,95 per twee vellen. Daarnaast zijn er meer dan 20 verschillende designs en bestel je voor 14.00, dan heb je ze morgen al in huis.

 

Wat vind jij van deze trend?

 

Share:

9 Reacties

 1. 14 augustus 2015 / 6:03 AM

  Ik vind ze wel prijzig, maar ze zijn dus wel beter! Ik heb er een paar in mijn koffer gestopt, vind het zo zomers 🙂

 2. 14 augustus 2015 / 7:11 AM

  Ze zijn zo pretty <3 Echt perfect voor een festival of feestje, maakt je look meteen een stuk specialer!

 3. 14 augustus 2015 / 7:36 AM

  Dat ziet er inderdaad veel beter uit dan de tattoo’s van de action!

 4. 14 augustus 2015 / 12:07 PM

  Wat zijn ze leuk zeg, vooral die bandjes! Het staat ook erg tof om een kaars 🙂

 5. chucky1012
  14 augustus 2015 / 7:08 PM

  Leuk en erg apart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.