Home » 5 tips om je partner te verrassen

5 tips om je partner te verrassen

Ontbreekt het echte vuur in jullie relatie? En merk je dit duidelijk terug aan de spanning in de slaapkamer? Zonde. Onwijs zonde zelfs. Je leeft tenslotte maar één keer, dus zou je ook op seksgebied alles uit je leven moeten halen. Heb je die wens ook? Met onderstaande tips kun je je partner verrassen én verwennen. Grote kans dat hiermee het echte vuur in jullie relatie weer aangewakkerd wordt.

Tip 1: geef je partner een heerlijke massage

Wie is er nou niet gek op een massage? Je kunt voor een heerlijke massage naar een massagesalon gaan, maar je kunt toch veel beter je eigen partner lief aankijken? Als je op een leuke manier je partner wilt verrassen, is het dus een goed idee om je partner eens te masseren. Hoe je dit doet, is volledig aan jezelf om te bepalen. Leuk is wellicht om hier speciale erotische olie voor gebruiken, waarna een happy end niet kan ontbreken.

Tip 2: koop seksspeeltjes voor je partner

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je een seksspeeltje zou kopen. Mogelijk zit je zelf vaak in het buitenland, waardoor je je partner niet altijd kunt verwennen. Om dit tóch (op afstand) te kunnen doen, kun je leuke seksspeeltjes voor je partner kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vagina pomp of een op-afstand-bedienbare vibrator. Uiteraard moet je hierbij wel even goed bedenken of je partner wel trek in dergelijke seksspeeltjes heeft.

Wil je voor je man een leuk seksspeeltje kopen? Dan is een masturbator een perfecte optie!

Tip 3: bespreek de ultieme droom met elkaar en laat deze uitkomen

Heb je enig idee wat de ultieme seksdroom van je partner is? Mogelijk wil je partner het eens op een hele bijzondere plek doen. Door dit bespreekbaar te maken, leer je veel van elkaar. Bovendien weet je vervolgens direct op welke manier je je partner ultiem kunt verwennen. Dat doe je immers door deze ultieme droom uit te laten komen. Houd hierbij wel rekening met je eigen grenzen; die zijn uiteindelijk het belangrijkste.

Tip 4: draag sexy lingerie

Wil je als vrouw je man eens goed verwennen? Draag dan sexy lingerie en stuur hier gedurende de dag al foto’s van door. Grote kans dat je je man hier al helemaal gek mee weet te maken. Als je dan ’s avonds in die lingerie de slaapkamer in komt lopen, maak je het feestje helemaal compleet.

Tip 5: neem je partner een weekendje mee weg

Je partner een weekendje weg meenemen als een verrassing? Dat is altijd een goed idee. Jullie hebben tijdens dit weekendje écht de tijd voor elkaar, waardoor het in de slaapkamer waarschijnlijk tot een hoogtepunt komt. Met bovenstaande tips verwen je je partner in ieder geval op een ultieme manier!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.