Home » Samenwerken

Samenwerken

101

Hoi! Leuk dat je interesse heb in een samenwerking! Ik vind het altijd erg leuk om met bedrijven, webshops en PR bureaus samen te werken en ik sta open voor verschillende vormen van samenwerkingen. Daarom heb ik een aantal populaire mogelijkheden onder elkaar gezet. Mocht je zelf een leuk idee hebben, laat het mij dan weten door een bericht te sturen via het contact formulier hierboven!

Product of dienst review

Veel bedrijven kiezen ervoor om een product of dienst door mij te laten testen en er vervolgens die door mij over te schrijven. Ik test het product of de dienst zorgvuldig, zodat ik er een goed artikel over kan schrijven waar mijn bezoekers wat aan hebben. Hier besteed ik veel aandacht aan, zodat het resultaat uiteindelijk zo optimaal mogelijk bij mijn blog past. Ook maak ik hiervoor zelf de foto’s om het product zo goed mogelijk te aan mijn bezoekers te kunnen laten zien.

Een review kan zowel schriftelijk als in video-vorm.


Banner

Op Irisjonet.nl kan op verschillende plekken een banner geplaatst worden. Vooral de rechter zijde van mijn blog gebruik ik daarvoor. Tijdens het scrollen door mijn blog en tijdens het lezen van mijn artikels zien bezoekers deze banners voorbij komen, waar zij vervolgens op kunnen klikken en zo bij uw website terecht komen.


Advertorial

Een advertorial is als het ware een geschreven artikel. Het liefst schrijf ik deze zelf en plaats ik ook graag mijn eigen foto’s. Ik steek hier veel energie in, zodat het resultaat uiteindelijk voor beide partijen zo goed mogelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat het artikel aangeleverd wordt met bijbehoren foto’s. Hierbij moet ik wel zeggen dat ik de tekst geheel doorlees en eventueel aanpas of aanvul naar mijn eigen schrijfstijl. Uiteraard gebeurt dit in overleg.


Winacties

Wie houdt er nu niet van winactie! Daarom zijn er regelmatig leuke winacties op Irisjonet.nl te vinden! Hier komen altijd veel bezoekers op af. Ook zorgen deze bezoekers (deelnemers) ervoor dat de winactie een groot bereik krijgt op verschillende soorten Social Media. Hierbij kan gedacht worden aan Facebook, Twitter & Instagram. Daarnaast deel ik zelf de winactie via mijn eigen Social Media kanalen voor optimaal bereik.

Bij een winactie kan gedacht worden aan het verloten van Shoptegoed, het verlopen van één of meerdere producten of het verloten van een behandeling.


 

Disclaimer

Auteursrechten

Alle rechten van eigendom betreffende teksten en fotografie liggen bij Thebeautymagazine.nl. Kopieren, verspreiden en gebruik van teksten en fotografie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Thebeautymagazine.nl tenzij anders aangegeven is.

Aan de inhoud van Thebeautymagazine.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Thebeautymagazine.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruik van Thebeautymagazine.nl. Vrijwel alle producten die op Thebeautymagazine.nl verschijnen zijn toegestuurd door bedrijven, tenzij specifiek benoemd wordt dat het zelf gekocht is. Copyright © 2015 The Beauty Magazine. All Rights Reserved.

DSC_0487 copy

2 Reacties

 1. Anasthasia
  4 augustus 2015 / 5:53 PM

  Hoi!
  Ik heb je verslag over de Primark opening Enschede gelezen! En wil vragen of je in die winkel vaak bent? Waarom wil ik dat vragen omdat ik die fotos zag en ik vroeg mij af of die kleding waar je fotos hebt gemaakt of die ook nog in de winkel hangen?

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   4 augustus 2015 / 7:18 PM

   Hi Anasthasia,

   Wat leuk dat je mijn verslag hebt gelezen! Ik zou eigenlijk niet weten of deze collectie nog in de winkel hangt. Het is namelijk al een jaar geleden dat deze collectie bij de Primark te vinden was. Sommige items blijven wel vrij lang in de winkel hangen, maar er zijn er ook heel veel die zo weer weg zijn. De kans is dus niet heel groot.
   Succes 🙂

   Liefs, Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.