Een heerlijk winter zonnetje

 

Wat was het gisteren heerlijk weer. Het zonnetje was erg aanwezig, waardoor je de kou toch een piep klein beetje vergat. En dat is toch wel erg fijn als je een koukleumpje bent. Samen met mijn moeder ging ik een gezonde wandeling maken door het natuurgebied. We kwamen een groep met prachtige zwanen tegen en we genoten van de ondergaande zon. Wat is de natuur toch mooi, vinden jullie niet? Ieder seizoen heeft zijn eigen charme.

Nu moet ik zeggen dat ik niet zo heel veel met de winter heb. Ik vind het erg mooi als er een laagje sneeuw gevallen is en ook vind ik het leuk om te schaatsen, maar voor de rest mag dit seizoen van mij wel wat sneller voorbij gaan. Ik hou namelijk heel erg van de zon. Ik krijg er meer energie door en ik vind het erg fijn om dan naar buiten te gaan. Ik kan daarom ook echt niet wachten tot het weer voorjaar wordt.

 

 

Dit jasje is zó ideaal. Ik gebruik hem nu al blazer en in de zomer is bij heel handig als zomer jas. Het staat netjes en ik vind de licht roze kleur heel mooi. Je kan er allerlei topje onder doen.

Ook pantalons vind ik erg mooie en fijn zitten. Het zit lekker los en het staat erg mooi. Daarnaast heeft deze pantalon geen knoop maar elastiek, waardoor het nooit te strak zit.

En hoe vinden jullie mijn enkellaarsjes? Ik ben echt helemaal weg van deze leuke laarzen en ik heb er al zo veel complimenten over gehad. Helaas zie je op de foto’s niet half hoe mooi ze zijn door het felle winter zonnetje en door het zand van het natuurgebied. Want in het echt zijn ze heel mooi suede en donker groen van kleur. Stijlvol en gemakkelijk te combineren. Ze zijn nu trouwens ook in de Sale.

 

 

Oh, wat is het toch fijn als het zonnetje schijnt! Ik ben echt totaal geen winter type, maar na het wandelen voel je je helemaal fit en heb je nog meer zijn in een grote kop thee. Een kop Herfstthee zorgde ervoor dat we weer helemaal opgewarmd waren. Dit is echt één van mijn favoriete theesmaakjes!

 

Jasje – H&M // Top – H&M // Pantalon – Bershka // Enkellaarsjes – Manfield // Schoudertas – Ted Baker // Horloge – My Jewellery // Armbandjes – My Jewellery

 

 

Share:

11 Reacties

 1. 14 januari 2018 / 7:19 AM

  Wat een prachtige foto’s en wat heb je een leuke outfit (en laarsjes!) aan. Ik kan me voorstellen dat je heel blij bent met je nieuwe enkellaarsjes. Alleen al de kleur vind ik heel gaaf.

  • The Beauty Magazine
   14 januari 2018 / 10:11 PM

   Dankjewel! De blazer heb ik gekocht bij H&M.

 2. 14 januari 2018 / 8:07 AM

  Super leuk gecombineerd zo, dat kant met de ruitjes. Zelf draag ik ook graag enkellaarsjes.

 3. 14 januari 2018 / 8:18 AM

  Hele mooie foto’s en ik vind je outfit geweldig!

 4. 14 januari 2018 / 9:05 AM

  Wat een geweldige outfit draag je, en die laarsjes vind ik ook top! Heerlijk, ik genoot ook zo van de zon. En dan vind ik de kou een stuk minder erg. Mooie foto’s!

 5. 14 januari 2018 / 11:33 AM

  Leuke outfit! Ik vind de enkellaarsjes en tas prachtig! Ik zou het zelf wel wat te koud hebben met deze outfit.
  Liefs,
  Yara

 6. 14 januari 2018 / 4:28 PM

  Wat een leuke laarsjes! Heel leuk gestyled met de outfit:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *