Home » Zo maak je je eigen Cinnamon Rolls!

Zo maak je je eigen Cinnamon Rolls!

 

Hello ladies! Ja, jullie zien het goed, vandaag laat ik jullie zien hoe je heel gemakkelijk en snel je eigen cinnamon rolls kan maken! En ze zijn zó lekker! Ik weet zeker dat jullie ze geweldig vinden. Ik ben er namelijk echt helemaal weg van! Het recept van deze heerlijke cinnamon rolls heb ik niet zelf bedacht. Het komt van de leuke foodblog Laura`s Bakery af. En dan kun je er eigenlijk al vanuit gaan dat het ontzettend lekker is.

Zoals ik al zei kun je deze lekkere kaneelbroodjes heel gemakkelijk maken. Je hebt maar een paar benodigdheden nodig en maar een half uurtje van je tijd. Ideaal als je onverwachts bezoek krijgt of als je gewoon zelf ontzettend veel zin in iets zoets hebt. Benieuwd hoe je ze maak? Ik laat het je zien!

 

 

Wat heb je nodig

1 blikje croissantdeeg

50 gram zachte boter

2 theelepels kaneel

50 gram lichte basterdsuiker (Eventueel zou je dit ook weg kunnen laten)

 

Voor het glazuur

100 gram poedersuiker

1 theelepel vanille extract

2 eetlepels melk

 

 

Zo maak je ze!

1. Haal het croissantdeeg uit de verpakking en leg het helemaal uit. Duw de scheurlijntjes een klein beetje aan, zodat deze straks niet los gaan.

2. Pak een schaaltje en meng daar de boter en de kaneel door elkaar heen. Smeer hier vervolgens het croissantdeeg mee in.

3. Strooi gelijkmatig de basterdsuiker over het botermengels. Ik heb zelf de basterdsuiker achterwege gelaten en eerlijk gezegd waren die van mij zoet goed genoeg.

 

Delen:

15 Reacties

  1. 21 augustus 2017 / 6:42 AM

    OMG! Dit ziet er zoooo heerlijk uit!
    Dit moet ik ook zelf maken 🙂
    Bedankt voor t receptje!

    Liefs, Nathalie

  2. 21 augustus 2017 / 7:48 AM

    Wauw, ze zijn inderdaad een stuk makkelijker te maken dan ik had verwacht. En wat zien ze er goed uit! Echt een leuk receptje!

  3. 21 augustus 2017 / 8:39 AM

    Ze zien er heerlijk uit! Dit ga ik zeker een keer maken, had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn. Super leuk om te maken voor een high tea ofzo 🙂 Liefs, Sija

  4. 21 augustus 2017 / 9:13 AM

    Ahhhhh, zo lekker! Prachtige foto’s ook. Dit moet ik echt een keer proberen.

  5. 21 augustus 2017 / 9:54 AM

    Wat ziet het er super lekker (en mooi!) uit! Ik heb nooit geweten dat de basis voor cinnamon rolls croissant deeg is! Weer iets geleerd!

  6. 21 augustus 2017 / 10:22 AM

    Ik heb ze nog nooit gemaakt, maar wat zien ze er heerlijk uit. Het recept lijkt me ook niet al te moeilijk. Ik ga het bewaren!

  7. 21 augustus 2017 / 11:27 AM

    Wauw, niet gedacht dat dit zo makkelijk was. Lijkt mij leuk om te maken.

  8. 21 augustus 2017 / 12:02 PM

    oh my sweet lord, ik heb die nodig in life 😀 thanks voor het recept!

  9. 21 augustus 2017 / 3:00 PM

    Mmmm, die zien er echt super lekker uit!

  10. 21 augustus 2017 / 4:20 PM

    Wat een heerlijk receptje zeg. Ik wil dit echt eens gaan proberen!

  11. 21 augustus 2017 / 7:47 PM

    Oh yum ze zien er echt heerlijk uit

  12. 22 augustus 2017 / 3:22 PM

    Die zijn er erg goed uit zeg! Ik heb ze nog nooit zelf gemaakt eigenlijk, misschien toch maar eens proberen!

  13. 13 november 2017 / 12:39 AM

    Ik wil heel graag een X cinnamon rolls maken, wat zien ze er heerlijk uit! Je hebt zulke mooie foto’s gemaakt.
    Wat een prachtige blog heb je ❁ ❁ ❁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.