Nutella Chocolademousse met Ferrero Rocher!

 

Nutella, Nutella, Nutella! Is er iets beter dan Nutella? Ik ben er dol op! En dan bedoel ik eigenlijk niet om op mijn broodje te smeren, maar om koekjes mee te maken, op pannenkoeken te smeren en natuurlijk om af en toe een beetje uit de pot te lepelen. Mmm!

Maar waar Nutella ook echt perfect voor is is chocolademousse. Met maar maximaal 3 ingrediënten en een paar minuutjes creëer je heel snel deze hemelse chocolademousse waar je je vingers bij af wilt likken. Benieuwd hoe je het maakt? Ik laat het je zien!

 

 

Wat heb je nodig

Nutella

Slagroom

Ferrero Rocher

 

Aan de slag!

1. Klop de slagroom op en doe er eventueel nog een klein beetje suiker in. Gebruik je net als ik slagroom dat al kant-en-klaar is, dan kun je deze stap natuurlijk overslaan.

2. Doe de slagroom in een kom en schep er iedere keer een beetje Nutella doorheen. Dit moet je een beetje op gevoel doen. Hoe meer Nutella, hoe donkerder de chocolademousse wordt. Doe dit wel voorzichtig, want de slagroom moet wel zo luchtig mogelijk blijven.

3. Zodra de Nutella en de slagroom goed met elkaar gemengd zijn, kun je het in aparte glaasjes doen en in de koelkast zetten.

4. Na een uurtje haal je het weer uit de koelkast en kun je de chocolademousse nog extra mooi maken met wat stukjes Ferrero Rocher. Mmmm!!

 

 

 Enjoy!

11 Reacties

  1. 26 februari 2017 / 7:35 AM

    Oeh! Ziet erg heel erg lekker uit. xx

    • The Beauty Magazine
      26 februari 2017 / 10:49 AM

      Dankjewel 🙂 XX

  2. 26 februari 2017 / 7:51 AM

    Mmmm, klinkt heerlijk! En erg makkelijk om te maken

  3. 26 februari 2017 / 8:50 AM

    Oh, dit ziet er echt uit als HEAVEN! Ik wil niet weten hoeveel calorieën er in zitten maar ik wil het NU hahaha.

  4. 26 februari 2017 / 6:14 PM

    wouw wat ziet dat er lekker uit! en wat een mooie foto’s!!!

  5. 26 februari 2017 / 6:53 PM

    Dit ziet er veeeeel te lekker uit! Wat een smakelijke foto’s ook!

  6. 28 februari 2017 / 1:21 PM

    Oh wauw dit klinkt echt goddelijk! Makkelijk om te maken ook, deze ga ik zeker onthouden! <3

  7. 28 februari 2017 / 7:53 PM

    Pfffff, ziet er zo mooi uit, zou er alleen maar naar willen kijken. Alhoewel. Misschien toch ook maar eens een slokje proberen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *