3x Schattige Baby Shower hapjes

 

Een feest dat sinds een aantal jaartjes vanuit Amerika overgevlogen is naar Nederland is de Baby Shower. Zodra er iemand in je familie- of vriendenkring zwanger is worden er gelijk feestjes georganiseerd. Ik moet eerlijk toegeven dat ik een Gender Reveal Party of een geboortefeestje net wat leuker vind, maar toch blijft de babyshower het meest populaire feestje rondom de zwangerschap. Vriendinnen en familieleden maken allemaal wat hapjes en zorgen ervoor dat de zwangere in het zonnetje gezet wordt.Β 

Nu kan je natuurlijk de keuken in duiken en de meest fantastische hapjes gaan maken, maar je kan het ook lekker en simpel houden.Β Hapjes voor een Babyshower hoeven niet lastig te zijn. Het gaat er natuurlijk om dat iedereen je hapjes lekker vindt en dat ze ook nog goed in het thema passen. Daarom heb ik vandaag 3 super simpele hapjes die ideaal zijn voor een Babyshower, een geboortefeestje of voor bijvoorbeeld een Gender Reveal Party.

 

 

Slagroomsoesjes met chocolade

We beginnen gelijk met mijn favoriete hapje, namelijk de slagroomsoesjes. Ik ben dol op slagroomsoesjes! Eigenlijk zou je ze altijd in de vriezer moeten hebbben, want ze zijn ideaal voor als je visite krijgt. Bijna iedereen vindt ze lekker en kan ze eigenlijk heel erg leuk versieren. Dit laatste heb ik gedaan door de soesjes in gesmolten chocolade te dippen en ze vervolgens te bestrooien met muisjes. Super easy!

 

Mikado stickjes

Deze handige mikado stickjes kun je in de supermarkt vinden. Het zijn een soort van koekjes omhult met melk chocolade. Ik heb de sticks nog even extra in gesmolten chocolade gedipt en er toen ook weer wat muisjes aan vast geplakt. Deze stokjes staan ook erg leuk in een mooi glas op tafel, zodat iedereen ze gemakkelijk kan pakken.

 

Mini stroopwafels

Het laatste hapje zijn de mini stroopwafels. Deze vind ik zo schattig er uit zien! Je kan ze gewoon in de supermarkt kopen en vervolgens ga je ze net als de mikadostokjes en de soesjes versieren. Ik moet ook zeggen dat het echt leuk is om dit te doen. Het is totaal niet moeilijk en het resultaat ziet er heel gezellig uit.

 

 

Er heb er bewust voor gekozen om de hapjes allemaal op dezelfde manier te maken, zodat je ze ook gemakkelijk alle drie zou kunnen maken. Het enige dat je nu maar nodig het zijn slagroomsoesjes, mikado sticks, mini stroopwafeltjes, smel chocolade en muisje. Ideaal!

 

πŸ­πŸ‘ΆπŸ€°

 

3 Reacties

 1. chucky1012
  17 november 2018 / 12:26 PM

  Zo leuk πŸ‘ŒπŸ»

  Een fijn weekend πŸ˜‰

 2. 18 november 2018 / 11:00 PM

  Aahhh wat lief zijn deze, en ze zien er ook heerlijk uit jammie!

 3. 19 november 2018 / 11:36 AM

  Wat schattig zeg! De pretzels zijn mijn favoriet. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.