How to do | Marshmallow Fluff

flufff

 

Een paar weken geleden kwam ik in de supermarkt “Marshmallow Fluff” tegen. Ik werd gelijk heel erg nieuwsgierig, dus besloot ik een pot mee te nemen. Eenmaal thuis kon ik natuurlijk niet wachten, dus pakte ik een theelepeltje en ik schepte een beetje uit de pot. “Wow! Wat zoet!” was mijn reactie.

Op zich vond ik de fluff erg lekker, maar iets minder suiker was wel beter geweest. Dit bracht mij op het idee om het zelf te gaan maken. En ja hoor; dit was gemakkelijker en nog lekkerder dan ik had verwacht! Hier komt het recept!

 

Ingrediënten

4 eieren

200 gram suiker

1 zakje vanille suiker

Eventueel Tartar of een zakje klopfix om het extra stevig te maken.

 

Aan de slag!

1. Pak een kom en doe hier alleen het eiwit van de eieren in. Het eigeel gaan we niet gebruiken.

2. Doe ook de rest van de ingrediënten in de kom en mix alles tot dat het een witte, luchtige structuur heeft.

3. En ta-da; je eigen Marshmallow Fluff is klaar! Snel hè?!

 

Heb jij al eens Marshmallow Fluff geproefd?

 

 

Share:

7 Reacties

  1. 4 september 2016 / 9:22 AM

    Ik heb het nog nooit geproefd maar ben er altijd al benieuwd naar geweest! Waarvoor kan je het zo nog allemaal gebruiken? 🙂

    • iris
      4 september 2016 / 9:39 AM

      Je zou het op brood kunnen doen, op gebakjes, je zou er s´mores (Amerikaanse koekjes) van kunnen maken en het is ook leuk als cupcake topping 😀

  2. 4 september 2016 / 9:28 AM

    een vriendin van mij heeft deze laatst ook gehaald en die vond het heerlijk, ze smeerde het op de bescuitjes. jou recept klinkt ook heel lekker!

  3. 4 september 2016 / 10:13 AM

    Aah, wat leuk! Moet ik eens proberen, ben dol op zoete dingen haha.

  4. Lisanne
    4 september 2016 / 11:54 AM

    Leuk recept! Let wel op met de rauwe eiwitten bij bepaalde mensen. De fluff in de winkel is wel geschikt voor kinderen, oudere en zwangere.

Laat een reactie achter op charile Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *